Sfenky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
16 yıldır bir fiil bütün sovyet ülkelerinde yaşadım, ve hala bütün sovyet ülkelerinde firmalarım var ben 17 yaşımdayken çıktım o ülkelere daha 18 bile değildim siz ülkede şehir değiştirmekten korkarken biz ülkeler arası ticaret anlaşmaları yapıyorduk bilmeden bişeyi söylemek zor gene tekrarlıyorum sizle böyle konuşmamın sebebi bilmediğiniz şeye yorum yapmanız ben adsense nichede 2000 dolar kazanıyorum diyor muyum ? veya adsense premium 5 milyon tık yaptım diyor muyum ? bilmediğim bişeye atlamıyorum.

rusya zor bi ülke değil zor olan sizin korkularınız afrika'da bile yaparız önemli olan güvenin kendinize sokakta türkiye'dede kalırsın burdada farklı bişey yok burda tecrübe ve at gözlüklerini değiştirirsin türkiye'de gene aynı hamam gene aynı tas.

sözüm meclisten dışarı hocam lafım size değil üzerine alınana iyi çalışmalar diliyorum iyi akşamlar
İstediğim an şuan'da finlandiya ve diğer avrupa ülkelerinde yaşayabilirim(zaten her 3 ayda orada yaşıyorum) bu arada ama rusya yaşanacak bir ülke olduğunu düşünmüyorum.