Merhabalar.

Novi Telekom olarak forumda üye olan AtaHosting şirketine, sunucu temin ettik, Daha sonrasında, İlgili firmaya vmware kurulumu gerçekleştirdik, Sonrasında satın aldığı ipleri teslim edip, işlemleri sonlandırdık.

Ata Hosting firmasına verilen ip adreslerinden 3 ip üzerinden, aynı saldırı türlerinde aynı zamanlarda saldırı yapılmış, ilgili datacenter tarafından ip bloğu kapanmıştır.
Atahosting hem telefon, hemde çeşitli görüşme araçları tarafından defalarca uyarılmıştır.İlgili datacenter, 3. farklı ip saldırı yapıldığında aynı hesaptaki firmadan alakasız bir çok sunucuyu durdurma kararı almıştır.

Bu konuda zararımız büyük, Ata Hosting hakkında Cuma günü Savcılığa suç duyurusunda bulunucaktır firmamız üzerinden.

Bu tarz firmaların r10 üzerinde barınmaması gerekiyor, biz gerekli işlemleri zaten başlatacağız.

Atahosting r10 üyeliği @kalemsilgi;