Satışı yüz yüze yapmak tamamda site adresini yüz yüze vermekte ciddi anlamda saçmaymış
Burda bir saçmalık yok. Arkadaşı tanımam etmem. Ama geçen gün bende bir satış yapacağım zaman siteyi sattığım miktarda hesabında para olan kişinin hesaptaki parasını gösteren ekran görüntüsü atmasını talep etmekteydim. Aksi taktirde kimseye site adresini vermedim. Bunu neden istedim?
İnternet sektöründe rekabet oldukça arttı. Herkes benzer siteler yapmaya ve başkalarının kelimelerini/sitelerini kopyalamaya başladı. Aynı kategoride olanlar için satıştaki siteye saldırı yapılmaya başlandı. Sende eğer değer ve emek verdiğin bir siteyi satacakken sitemin başına bir şey gelir mi diye tereddüt ediyorsan kendince önlemler alman gerekiyor. Örneğin aylık 2 bin TL kazandıran sitemi herkesle paylaşıp başına birşey gelmesini spam yemeyi, kelimede sıralama düşmeyi istemem. Bu nedenlerde hit ve gelir düşüşü yaşamak istemem. Satıcı kendini güvene alması gerekiyor. İnşallah amacımızı anlatabilmişimdir. İyi forumlar herkese.