Konuyu özetleyeyim şikayet içinde ilgili konuya yönlendirilirsem sevinirim.
forumda MCK ajans Muratcan Kaya diye aratırsanız kişiyle ilgili şikayetleri de göreceksinizdir.
Kendisi forum a bugün itibariyle 2 günlük üyelik ve başka multi hesaplar ile gelmiştir.
açtığı konu başlığında instagramda @haber ve bir kaç hesabın kendisinde olduğunu belirtip istediğiniz kullanıcı adını alırım kapanan hesapları açarım instagram support hesabım var şeklinde beyanlarda bulunmuştur.
kendisiyle 2 kapanan hesabım ve istediğim bir kullanıcı adı için whatsapp üzerinden anlaştık. ödemenin yarısı peşin ( aslında peşin kısmı burada ki işlerde bu şekilde döner önce kullanıcı adı alınır ya da hesaplar açılır ya da bir miktar ödeme peşinen alınır ) şeklinde kendisine 24 saatlik zaman diliminde yapıldı kendisi ödeme için ilk baş biraz sıkıştırdı şüphelendim fakat insan toz konduramıyor işte. bana söylediği kullanıcı ismin max. 15 dakika içerisinde sende dedi. kullanıcı adını 15 dakika bekledim 1 saati geçti gece geç vakite geldi ve bankayı arayıp işlem iptali istedim. kendisi bana gece 12 den sonra sabah paranın bir kısmını alacaksın hesapların açılmaz ise kalanı alacaksın dedi saat 10 da ama bana az önce whatsapp dn yazıp dolandırıcımısın *** sen tarzında konuşmalar yaptı paranı da vermiyorum git hukuki yollara başvur dedi. ben gerekli hukuki yollara başvururum sorun bu değil bu sıralar forumda bir kapanan hesap açma ve kullanıcı adı alma furyası var ve bu şekilde insanlara kesinlikle itimat etmeyiniz. şu anda forumda aynı haber kullanıcı adını da @ReklamFace kullanıcı adı satıyor multi üyelik olma ihtimali var çünkü üye de uzun zamandır r10 da yokmuş. eğer reklamface hesabını tanıyan varsa kendisinden teyit alsın senmisin bu diye
forumda bulunduğu şu an ki nick i @safemedya
Bu adam beni dahil onlarca kişiyi dolandırıp hala nasıl dışarıda geziyor çözemedim , birçok dava açıldı hakkında diye biliyorum .