Eyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. 17-20 yaş arası evlenecek yaş değil. Sorumluluk alınacak yaş değil yani. Evlilik ciddi ve sorumluluk ister. Beceremeyecek adam bir zahmet evlenmesin, olan çocuklara oluyor ( Örn: BABAM)
2. Evlilikte bekarlıkta güzel şeydir ama ikisininde ucu maddiyata dayanır. Bekar olsan da evli olsan da fabrikada çalışıyorsun sabah 7 akşam 6 yani hayatını yaşayacak zama çok kısıtlı.
3. Evlilikten ağız yanmaz, ben 4 yıllık evliyim tartışırız ( kavga ve dayak kesinlikle olmaz, şerefsizl.tir) ama gene de şunu söyleyim, bu tartışmaları minimize etmenin yoluda var,
- Kadın erkek aynı yerde çalışmamalı,
- İkisi akşama kadar beraber olmamalı, gün içerisinde birbirlerini özlemeli,
- Zırt pırt whatsapp v.b yerlerden napiyon aşkitom, gibi saatlerce mesaj atıp varlığını hissettirmenin manası yok,
- Kavgayı hanım başlatıyorsa, erkek, erkek başlatıyorsa hanım suskun olmalı. İki tarafta bağırırsa o gün kavgalı şekilde yatarsınız ve gününüz hiç olur,
- Eşinizden pek gizli birşey yapmayın muhakkak sonunda öğreniyor. Onun iyiliği içinde olsa söyleyin geçin,, aksi takdirde iyilik yaptığınız değil gizlemeniz ön planda olur.

abi çok güzel özetlemissin helal olsun, ama ben acizane küçük bişey istiyorum evlilikten.

aradığım kriterler

taş gibi olcak ( 90 60 90 ) BKNZ. adriana lima

boy en az.180

ömür boyu çalışmasamda bize yetecek parası ( ay canımın içi )
dik başlı olmasın
ne dersem tamam desin
çarşaf giysin
evden hiç çıkmasın
ne getirirsem ona minnettar olsun, kendi parası olduğu için sorun etmem
kızdığımda alttan alsın ne var yani hayatımı ona harcıyorum

bukadarcık yapamıyosada ölsün bi zahmet