İstediğiniz Botu yazabiliyoruz. Çekinmeden sorabilirsiniz fiyat alabilirsiniz
Büyük Projeler için sesli görüşme sağlayabiliriz.
- Youtube paylaşım ve zamanlı paylaşım botları
- CoinmarketCap botları
- Medium Oto paylaşım ( ChatGPT Destekli )
- Google Botlar
- Facebook ( Marketplace, Ürün Paylaşma)
- Whatsapp ( Hızlı mesaj resim video gönderme, Kişi online kontrol online süresi, Otomatik Cevaplama botu)
- Telegram ( otomatik paylaşma, İçerik paylaşma süreli)
- Etsy (Destek Verilmektedir.)
- instagram (Otomatik ürün Paylaşma, Kişilerin son gönderileni beğenme)
- Wordpress ( Veri çekme spinleme , bilgileri ekleme)
- Pinterest (organik hit gönderme, ürün yükleme)
- E Ticaret Sitelerindeki Ürünleri Sosyal Medyada Paylaşma, Sahibinden yükleme,Trendyol, HepsiBurada N11 Yükleme
- Sahibinden, Arabam.
- Trendyol,Hepsiburada,pttavm fiyat karşılaştırma
- Backlink botu
- Metamask ( Hesap oluşturma Hesaplar Arası Transfer Yapma)
- Twitter Botları (Ürün Paylaşma, Zamanlı yazı ve resim paylaşma ileri tarih)
- PTTAVM Botu ( Toplu Ürün Fiyatı Değiştirme )
- Opencart Botu (veri çekme spinleme , bilgileri ekleme)
- Outlook okuma gelen içeriğe göre işlem yapma
- Hepsiburada, Trendyol, gittigidiyor içerik yükleme kontrol
- Letgo Botu ( ürün yükleme spam korumalı)
- Google Maps Botu ( İçerik çekme dışarı aktarma)
- Pdf indirme botu
- Çoklu Mail Gönderme Botu
- Video işlemler seslendirme işlemleri
- Haber Botları (Lisanslı haber sitelerinde veri çekme veri yükleme)
- E-Ticaret sitelerindeki ürünlerinizi dilediğiniz sosyal medya da paylaşma
Masaüstü bot yazılımı yaptırıldı. Web üzerinde ki botlardan çok daha güzel ve verimli oldu. Güzel İzmirimden birisi olması ayrı bir güzellikti. Eline koluna sağlık.
sipariş verildi ve termin süresinden daha kısa bir sürede teslim etti. ilgili ve bilgili bi arkadaş. tavsiye ederim.
Harika bir insan hayal ettiğim botu 2 günde yazdı gerçekten çok mutlu oldum hem kibar hemde anlayışlı bir insan benim gibi birisine katlanıp o botu yazdı.
Emeklerinden ve vaktini bana ayırdığı için teşekkürler gönül rahatlığı ile işlemlerinizi yaptırabileceğiniz bir insandır kendisi.
Özel bot yazdırıldı. Benim bilgisayar sıkıntı çıkardı onu bile halletti çok yardımcı oldu.
İşinin ehli çok düzgün bir arkadaş.
Bol kazançlar.
Özel bot yazdırıldı ilgili işinde başarılı bir arkadaşımız tavsiye ederim
Telegram bot yapımı işi verildi x.xxx değerinde hizmet alındı. Teşekkürler
Twitter için istediğim botu çok hızlı bir şekilde yaptı ve gecenin körü olmasına rağmen botu bana ulaştırdı. Gerçekten eline sağlık hocam teşekkürler
İstediğimiz botu çok kısa sürede yazıp teslim etti daha önce de çalışmıştık yine memnun kaldık yapamayacağı bot yok kesinlikle öneririm
Twitter botu yazdırıldı. Hızlıca yardımcı oldu. İşin ehli bir arkadaş. Teşekkür ederim.
İşi vaktinden önce tamamladı, özverili, çalışkan bir arkadaşımız.
İşinin arkasında duran, kendi temiz işi temiz dostum. Kendisinden 1 tane hazır 1 tane özel yazma bot aldım. Daha da alacağım. İsteklerimi sıkılmadan, usanmadan, üşenmeden yapıyor. Scicek hocamdan hizmet alacaklar gönül rahatlığıyla alabilir.
Bir is için kendisi ile iletişime geçtim süreç boyunca defalarca düzeltme yaptı ve ilgilendi saatlerce telefonda konuşup sorunu dinlediği oldu. Çok memnun kaldığım nadir işlerden biri oldu tekrar teşekkür ediyorum
Kendisini oldukça fazla rahatsız ettim hiçbirinde beni kırmadı gece gündüz yardımcı oldu buradan çok teşekkür ederim ilgi ve alakası için.
Hızlı bir şekilde botu teslim etti ve aktif etti teşekkürler.
İstediğim botu yaptı üstüne de kendinden eklemeler yaptı. Gerçekten işin ehli bir arkadaş. Projelerinizi gönül rahatlığı ile yaptırabilirsiniz.
Bot yaptırıldı çok hızlı şekilde çözüm sağlandı teşekkürler
İşinin ehli gerçek anlamda profesyonel işler yapıyor bot güncellemesi için çok teşekkür ediyorum kolay gelsin.
hızlı, kusursuz, iletişimi çok iyi , mükemmel işçilik. teşekkürler
Arkadaş oldukça ilgili ve başarılı...
Başarılarının devamını diliyorum.
Çok mütevazi biri profilinden de belli olduğu üzere çok başarılı profesyonel 10 üzerinden 10 hakeden bir arkadaş şimdiden teşekkürler.
Her zaman elinden geldiğinin en iyisini sunan ve işinde gayet başarılı kesinlikle tavsiye ederim 10 numara 5 yıldız kişiliğiyle mükemmel iş
Uzunca süre botlar ile işim oldu ve bot yazdırdığım arkadaşlar sağ olsunlar ilk aşamada destek verdiler ama bot patladığında yada ücret karşılığı bile ek istekte bulunduğumda ulaşmak imkansıza dönüyordu.
Fakat Semih ile tanıştım özellikle masa üstü bot yazılımlarında inanılmaz iyi işler çıkartıyor. Bir proje için iki adet farklı bot yazdırma işi verildi 1. botu bitirdi teslim etti 2 güne 2. botu da teslim edecek.
Gerçekten masa üstü yazılım bot ihtiyacınız mı var. Gözü kapalı halleder.
Çok teşekkürler.
Arkadaşa bot yaptırıldı gonul rahatlıgı ıle calısabılırsınız
işinde profesyonel birisi umarım yolu bahtı açık olur türkiyeye lazım değerler bu kişiler
Arkadaş beklemediğim kadar kısa bir sürede istediğim şeyi tam olarak yapıp önüme koydu. Çok güzel işti umarım tekrar çalışırız
mükemmel iş yapıyor gerçekten kesinlikle tavsıye ederım iş verildi zamanında teslım edildı ve 10 numara ilgi ve alakalı
İşinde hassas ve ilgili bir arkadaşımız. Çalışmaları için teşekkür ederim, umarım ileriki günlerde de çalışma imkanımız olur.
Bir bot yaptırmam gerekiyordu haliyle bu Bot Yazılımları kategorisine girdim. En çok mesaj atılan 3-4 kişiye yazdım, bugün yarın derken yapılamadı, yapamadılar açıkçası. Sonrasında müsait olan @
Scicek; hocam baktı ve istediğim botu
yapabilen tek kişi o oldu. Bilmenizde fayda var.. )
Belirttiği zamanda, belirtilen şekilde işi teslim etti. İşi anlamak, hatasız teslim etmek için onlarca soru yöneltti, ne istediğimi tam olarak anlamak için deneme gönderilerini yaptı ve düzeltti. Hız : 10 İşi Anlama : 10 Teslim Etme Şekli : 10 Talep ettiği bedeli hak ediyor. Teşekkürler @
Scicek;
Scicek ile bir çok kişinin 7 gün , 15 gün ve fahiş fiyatlarla yazacağı botu 24 saatte tüm detaylardan kaçınmayarak hazırladı ve a dan z e tüm ayrıntılarıyla anlatıp bize teslim etti. Bir işlem yaptırmasanız dahi destek konusunda her zaman desteğini veriyor . R10 ailesi böylesine işinin ehli biriyle kuşkusuz çalışabilir. Teşekkürler , başarılar .
İkinci kez iş verildi. Özel bir işlem yapmasını istediğim masa üstü yazılımını bir aylık uğraş sonucunda beklediğimden çok daha iyi yaparak zamanında teslim etti. İşin ehli. Bugüne kadar çalıştığım hem işini hem kişiliğini beğendiğim nadir insanlar arasında. Başka işlerde tekrar görüşmek üzere hayırlı işler.
Arkadaştan hizmet alındı.Çok Başarılı güvenli ve hızlı.Tereddütsüz çalışabilirsiniz
Sebih bey ile 2 aydır çalışıyoruz ve işinin üstadı diyebilirim. Hayırlı işler.
Bir bot için kendisinden yardım talep ettik , gerek iş ahlakı gerek ticaretinden dolayı kendisine çok teşekkür ederiz. Bot & program ihtiyaçlarınızı sorunsuz karşılayabileceğini düşünmekteyiz.
Arkadaşa çok teşekkür ederim, sonrasaında da tüm isteklerimizi geri çevirmedi. 1 milyon resmi indiren program yaptı, sunucumdan yedek alabilmemi sağladı. Teşekkürler
Çok güzel bir whatsapp chat botu yaptırdım kısa sürede yaklaşık 30 dakikada teslim etti işinin ehli başarılar dilerim
Siteden Ürün çekme ile ilgili bot üzerine anlaşıldı Makul fiyatlar.İlgili bir arkadaş. İş sonlandırıldı.Yazılım gayet sade ve sıfır hata ile çalışıyor.Gayet memnun kaldım arkadaş işin düzgün olması için insiyatif alıp ekstralar konusunda yardımcı oldu.
iş verildi süresinde teslim etti. ilgili ve bilgili bi arkadaş. tavsiye ederim.
Sebih hocam ile yeni tanışmamıza rağmen 2 projeyi de nerdeyse 1 gün içinde teslim etti. Şimdi 3. proje üzerinde fikir ve bilgi paylaşımı yapıyoruz. Aynı zamanda da geliştirme konusunda önerilerde bulunuyor. Buda kendisinin ne kadar yardımsever ne kadar işine sadık birisi olduğunu ortaya koyuyor zaten.
Bir projemiz için bot işi verdim. Hızlı ve temiz bir işti. İşiniz gücünüz rast gitsin. Teşekkür ederim.
bot yazdırıldı sorunsuz işinin ehli.Teşekkürler
1 Adet pinterest bot siparişi teslim alındı. Gayet başarılı

Biraz indirim yaparsa wordpress için de alacağız

)
Masaüstü bot yazdırıldı , gecenin bu saatinde işine dört elle sarılan , ilgili bir arkadaş , bot ihtiyacınız varsa başka birini aramanıza gerek yok ,TAVSİYE EDERİM
Arkadaştan hizmet alındı.Çok Başarılı güvenli ve hızlı.Tereddütsüz çalışabilirsiniz
Arkadaşa bir adet bot yazdırdım alanında uzman birisi hızlı teslim etti.
Masaüstü Bot yazdırdım çok hızlı bir şekilde teslim etti
Arkadaş ile google drive video upload ve phpmysql'a bilgileri giren FTP'ye özel olarak videonun resmini atan bir çalışma yaptık ve proğram şuana kadar kapatmadan durdurmadan çalıştırmama rağmen tek bir hata vermemiştir. kendilerine bu başarılı çalışmasından dolayı teşekkür ediyor hayırlı işler diliyorum. Başka işlerde çalışmaya devam inşAllah.
İş verilmiştir oldukça ilgili bir arkadaş teşekkür ederim kendisine çalışmanın tamamlanmasını beklemekteyiz.
işinin erbabi birisi bot yazilimlarinizi gönül rahatliği ile yazdirabilirsiniz. Elinden gelenin en iyisini yapacaktr. Var olasin abim...
Kendisine steam uzerıne haftalarca uğraştıgım birşey için bot yazdırdım hızlı işlem teşekkürler.
2 farklı bot yazılımı için Semih hocamla çalışma yaptık; Yazılım konusunda ne mümkündür, ne değildir bilmeme rağmen Semih hocam istediğimi anlayan ve yazılıma dökebilen birisi oldu. İstediğim her fonksiyonu yaptırabilen ve benim gözlemlerim doğrultusunda bu işin a'dan z'ye uzmanı diyebileceğim bir hocam. Kendisine çok teşekkür ediyorum, hayırlı kazançlar diliyorum. Çalışan pişman olmaz
Çalışırken keyif aldığım nadir insanlardan biri, gözünüz kapalı bot işlerinizi yaptırabilirsiniz. 2 bot ile başladık devamı gelecek
Üstadım alanında uzmandır 3 kere rahatsız ettim kendisini masaustu bot konusunda sagolsun, yapılması zor botları uygun fiyata yapmıştır herzaman ve süre olarak nezaman biter demişse ozamanda bitmiştir tüm projeler, işine ve kendisine saygısı olan nadir güzel insanlardan biri
Arkadaş çok ilgili ve deneyimli biri kendisine özel bir yazılım yaptırılmıştır
Çok ilgili arkadaş bir kaç saate programı yazıp teslim etti. Teşekkürler.
Birçok program için fikir aldım arkadaş başarılı fikirleri güzel, 1 program yazdırıldı hızlı şekilde teslim etti ellerine sağlık. İş yapacak kişilere önerimdir.
Facebook Botu yaptırıldı. Hızlı teslimat, uygun fiyat projelerimizin devamında da çalışacağız inşAllah. Arkadaşa teşekkür ederim.
Semih bey konusunda gerçekten uzman. Uzun zamandır bot yaptırmak için görüşmediğim kişi kalmadı. Uçuk fiyatlar,başarısız işler ve sonunda semih beyle tanıştım. Uygun fiyata çok kısa bir sürede işlemi gerçekleştirdi. Şahsım nazarında zor bir yerden içerik çekimi yapıldı.İsteklerimin hepsini uyguladı sağolsun.Müsteri gözüyle yaklaşmıyor dostane bir yol izliyor. Gözü kapalı güvenebilirsiniz.
Facebook Botu yaptırıldı. Hızlı teslimat, uygun fiyat projelerimizin devamında da çalışacağız inşAllah. Arkadaşa teşekkür ederim.
Bir adet pinterest için bot yaptırıldı, bugün son kontroller yapıldı ve teslim aldım. Çiçek gibi oldu. Sistem pinterest hesabı açıyor, siteyi ekliyor, doğrulamasını yapıyor. Daha sonra ifttt'ye bağlayıp pinlenmeye hazır hale getiriyor.
Arkadaşa bot işi verdim gerçek uygun fiyata kaliteli hizmet dedikleri bu olsa gerek gecenin 3ü demeden her türlü desteğini sundu ve zamanında teslim etti yaptıracak arkadaşlar düşünmeden işlerini teslim edebilirler.
Arkadaşla tekrardan ikinci bir bot için anlaştık ve kısa bir sürede botu teslim etti, bana göre bot için istediği fiyatta gayet uygundu. Bot yaptırmak isteyenler için arkadaşı tavsiye ederim,
Senden daha iyisini görmedi bu gözler kişiliğinin hakkı işine yansımış güzel insan
Kendisine teşekkür ederim forum dışı bir arkadşaımın isteği yaptırdım çok çok başarılı ve işinin ehli bir arkadaşımızdır sağol sebih
Kendisine tekrardan teşekkür ediyorum, kendisine pinterest ile alakalı bot yapabilirmisiniz diye sordum, siz hayal edin gerisini bana bırakın dedi, gerçekten de hayalimi gerçekleştirdi. Beni büyük bir zahmetten kurtardı. Bot yaptırmak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim.
Masaüstü yazılım yaptırıldı, çok kısa sürede işi teslim etti. İlgi ve alakası r10 standartlarının çok üzerinde. Eline, emeğine sağlık.
Semih bey konusunda gerçekten uzman. Uzun zamandır bot yaptırmak için arayıştaydık ve semih bey ile anlaştık gerçekten ne yapacağını bilen insanlarla çalışmak çok keyifli.
Zor bir yerden içerik çekimi yaptı bir çok bot yapan arkadaş yapamam demişti. Eline sağlık hocam
Bu kadar hızı beklemiyordum kendisine teşekkür ederim hızlı bi bot yazılımı oldu ��
Masaüstü yazılım yaptırıldı, çok kısa sürede işi teslim etti. İlgi ve alakası r10 standartlarının çok üzerinde. Eline, emeğine sağlık.
Kısa sürede tam istediğim gibi bir bot hazırladı. İşinin ehli bir arkadaş, öneririm.
hocam ile XX.XXX tutarında bir çalışma yaptık saolsun işi sonuna kadar ilgilendi yardımcı oldu sorunsuz çalışma yapıldı son derece güvenilir ve bi okadar işinde usta ++
gerçekten işinin ehli inanılmaz bir arkadaş bizim için imkansız olan bir masaüstü yazılımını 1 günde yaparak hayatımızı kolaylaştırdı kesinlikle tavsiye ederim. şiddetle. kendisine tekrar çok teşekkür ediyorum.
Çalışma Yapıldı. Memnuniyetle Çalışabilirsiniz. Tüm isteklerimi sıkılmadan sabrederek yerine getirdi. Güzel Bir Çalışma Oldu. Çalışmak isteyen herkes gönül rahatlığıyla çalışabilir. Samimi ve işini severek yapan biridir.
Yakın zamanda masaüstü bir mail sorgulama yazılımı yaptırmıştım, sorumluluk bilinci olan harika bir arkadaş, o sıralar acelem vardı işimin yetişmesi gerekiyordu sagolsun gereken ilgiyi gösterdi ve kısa sürede yazılımı teslim etti, gönül rahatlığıyla çalışabileceğiniz bir arkadaş
10 numara 5 yıldız hizmet kalitesi başka birilerine sormaya hiç gerek yok işleriniz için, ben şuana kadar r10'da bu kadar ilgilenen az kişiyle ticaret yaptım. Bundan sonra her türlü ihtiyacım için çalacağım ilk kapı olacak teşekkür ederim
Sebih hocam gerçekten profesyonel bir yazılımcı. Her isteğimizi gece gündüz demeden yardımcı oldu. Başarılı çalışmaları sonucu profesyonel uygulama çıktı ortaya. Emekleri için tekrardan eline sağlık. Diğer projelerimizlede ilgili çalışmaya devam edeceğiz.
İşi teslim aldım.Arkadaş çok ilgili ve bilgili. İşinin daima arkasında ve sonuçlanana kadar peşini bırakmıyor. Bir sonraki işte görüşmek üzere
Txt dosyası içinden istediğim veriyi çektirmek için bir ara yazılım yaptırdım. Aciliyetimiz vardı sağolsun bizi kırmadı değerli hocam 15dk'da halletti teşekkürler
Bugün arkadaş iş için pm attı konuştuk kısa sürede işi teslim etti son derece ilgili bir arkadaş güvenle çalışabilirsiniz.
Program teslim alındı , sonrasında işletim sistemim ile alakalı sorunlar çıkmasına rağmen arkadaş sağolsun bıkmadan ilgilendi ve bir şekilde çözüme kavuşturdu. Çok teşekkür ederim, Tekrar çalışmak dileğiyle.
Kendisine güzel bir program yaptırdım, hem uygun fiyata hemde 6 saatlik kısa bir süre içinde. Kendisi ilgili alakalı ve işinin ehlidir. Eline sağlık teşekkürler.
iş teslim alındı. arkadaş ilgili sorunu söyleyin müdehale ediyor çözüme kavuşturuyor. ikinci botu yazdıracağım. teşekur ederim.
Bir ihtiyacıma yönelik hizmet aldım kendisinden Aynı gün teslim etti. Heran sorunuz olursa destek veriyor. Ben çok memnun kaldım . Bundan sonra teklif bile almadan ona yaptıracağım bot yazılımı işlerimi. Tavsiye ederim..
Sebih hocam ile 2. işimizide sorunsuz hakkıyla tamamladık kendisi tam istediğim gibi hazırladı taleplerimi teşekkür ederim.
Arkadaşa 2 adet bot yazdırdım, eksiksiz güzel iş çıkardı.
#BotYazilim #BotProjeleri #SosyalMedyaBotu #BotYazılımları #PCBotKurma #BotSistemleri #Botlar