acayip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım, öncelikle açıklama için teşekkürler, işin teknik detayını bilemem. ama söylediğin yine de mantıklı değil benim için, müşteri olarak. Çünkü madem bu kadar önemli, ne demeye bütün konuları 1U barındırma, 2U barındırma diye açıyorlar?

Ben bugüne kadar barındırma hizmeti veren hiç bir sitede r210 bu kadar r410 bu kadar diye bir ibare görmedim. Keza sitede ki ilanlarda da öyle bir şey görmedim. Gören varsa bilgilendirsin.

O zaman 16Gb kullanan makine ile 128 kullanandan veya 1 disk kullanan ile 4 disk kullanandan da farklı fiyat talep edin, öyle saçma iş mi olur çingene pazarlığı gibi? işin standartı neyse ona göre fiyat verilir. Benim nerdeyse 10 seneyi geçti ilk defa başıma geldi böyle bir soru. Müşteri olarak tabii ki tuhaf gelir.
Merhaba,
https://www.r10.net/dedicated-server...ek-kalite.html

İlgili konuda detay görebilirsin.
En azından amper veya kW cinsinden de olsa bir limit verilir. Diğer türlüsü etik değil, en azından belirli bir süre sonra size mutlaka sorun çıkartır firma. Bu çingene pazarlığı değil, işin etik olan kısmıdır. Demek istediğim şu; sen bana barındıracağın sunucu marka/modelini verirsen veya aylık ortalama tükettiğin enerjiyi söylersen ben sana en uygun fiyatla yardımcı olurum. Aksi taktirde kendimi güvene almak adına yüksek bir teklif geçmek zorunda kalırım.

* İlettiğim konuda " Netinternet " lokasyon yazıyor. Fakat ben size dilerseniz DGN'deki kabinimizde yardımcı olurum, problem yok. Fiyat politikam yukarıda adresini verdiğim konuda yer almaktadır. Telefon numaranı iletmen durumunda güzel bir istişare ve işbirliği yapabiliriz.

İyi çalışmalar diliyorum.