Merhaba,
Yanlış hatırlamıyorsam bizde size PM yolladık. Sunucu marka model sorduk. Ne demek işlemci ne diye soruyor? Barındırma hizmetini sağlayacak kişi için bu oldukça önemli. R210 barındırmak isterseniz fiyat minimuma iner. Keza R620 tarzı sunucular da 1u. Maliyetler farklı. Nasıl olur da 2 sunucu için de tek fiyat verilir? İsteğinizi yazdığınız gibi, özellikleri de konuya eklerseniz eminim ki biz dahil forumdaki tüm sağlayıcı arkadaşlar en uygun fiyatlarla yardımcı olacaktır.
Arkadaşım, öncelikle açıklama için teşekkürler, işin teknik detayını bilemem. ama söylediğin yine de mantıklı değil benim için, müşteri olarak. Çünkü madem bu kadar önemli, ne demeye bütün konuları 1U barındırma, 2U barındırma diye açıyorlar?
Ben bugüne kadar barındırma hizmeti veren hiç bir sitede r210 bu kadar r410 bu kadar diye bir ibare görmedim. Keza sitede ki ilanlarda da öyle bir şey görmedim. Gören varsa bilgilendirsin.
O zaman 16Gb kullanan makine ile 128 kullanandan veya 1 disk kullanan ile 4 disk kullanandan da farklı fiyat talep edin, öyle saçma iş mi olur çingene pazarlığı gibi? işin standartı neyse ona göre fiyat verilir. Benim nerdeyse 10 seneyi geçti ilk defa başıma geldi böyle bir soru. Müşteri olarak tabii ki tuhaf gelir.