uçak bileti domainim için bir web projesi yapacağım. görüldüğü kadarıyla satış ortaklığı yapamıyorum. peki satış yapan sitelere direk link versem bana herhangi bir sakıncası olur mu?

DestekHizmetleri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
isim olarak bilmiyorum forumda ve google da bir kaç kere denk gelmiştim ilanlarına. iframe sistemi ile normal bilet satışı sayfası açamazsın listemeleri farklıdır. Müşteri bilgilerini göremezsin, gerçekte kaç bilet satıldığını göremezsin, iframe ile google reklamı veremezsin, Adamlar 15 tl bilet komisyonu alırlar sana 2-3 tl verirler o da verirlerse
Yani kısacası uçak bileti satmanın tek yolu türsab acente belgesine sahip olmaktır. Eğer belgesiz uçak bileti sattığın tespit edilirse tursab dan ceza alabilir mahkemelik olabilirsin.
tursab belgesi olmadan sadece bilet satış sitelerine link erebilir miyim?

DestekHizmetleri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türsab belgesi olmadan satış yapamazsınız bu iş ile yıllardır ilgileniyorum. Bir çok acentaya ve girişimciye bilet bayiliği sistemi sağladım. belgesiz bu işi yapamazsınız. İframe verenler var ama onlar kazanır siz amelelik edersiniz kar edemezsiniz.
uçak bileti domainim için bir projem var. satış yapmasam ama farklı bilet sitelerine doğrudan link versem sıkıntı olur mu?