groom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnstagram hesabın rehbere bağlıysa bağlantılar kısmından bulabilirsin.
instagram hesabı var ama uzun zamandır kullanmıyormuş.

B3YAZBEY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam babanızın telefonunda çalışan olduğu için numarası vardır elbet bence siz telefondan alıp yazabilirsiniz numaramı nerden aldınız der ise ona verebilecek bir cevap bulamadım
baktım hocam. Ortak whatsapp grupları var iş arkadaşları ama onun numarası nedense yok

hibravez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisinden istemeden mesaj atmayın derim hocam. Sonuçta babanızın yanında çalışıyormuş, anlaşamama gibi bi durum olduğunda kız çalışmak istemez. Borcu vs vardır başka iş bulmak için zamanı yoktur vs gönülsüz yapar işini. Bunları da düşünmek lazım yada ben mi ince düşünüyorum? Nacizane tavsiyem kendisinden isteyin ama öncesinde 2-3 muhabbetiniz olsun illa ki pat diye istemeyin
Hocam iş konusunda sorun olmayacaktır. Buna eminim. Kızla muhabbetimiz var bazen konuşuyoruz. Çok içten candan konuşuyor. Özellikle de benim sözlerimi iyi dinliyor. Bazen gürültüde bir espri yapıyorum hemen o gülüyor. Demek ki kulağı bende. Kendisinden istemeyi düşündüm. Hatta sevdiğin görüştüğün biri var mı diye sormayı da düşündüm. Ama maalesef yanımızda hep birileri oluyor...

FoxTr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sosyal medya hesabı yok mu? Oradan bulmanız çok daha kolay ama düşünmüşsünüzdür zaten bunu
Sadece instagram var o da uzun zamandır atıl durumda

Oğuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dükkanın tabelası led ise eğer instagram kullanıcı adını yaz
Yok hocam kamu kurumunda çalışıyorlar.

yunusemre5454 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
babanın yanında çalışıyor madem babanın telefonundan alsana hocam
Babamda yok numarası hocam

Djstation adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne gerek.var.boyle seylere git konus olursa olur olmazsa.yoluna bakarsin kiz cesaretli erkegi sever.cesareti goster ona
Hocam cesaret konusunda sıkıntım yok ama dediğim gibi duyulmasından endişe ediyorum. Yoksa ilk fırsatta gidip konuşacağım.