ModaMarka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardeşim kesinlikle şans değil, şans demek yapılan emeğe hakaret demek, burada açıkça yazmanızı ve örnek site koymanızı isteyenler, resmen kopya yapmak istemişlerdir, ben buna asla razı olamam, siteni koyduktan sonra 100lerce kişi ilk gün yapar hatta bunu iddaa ediyorum siteni klonlarlar, tecrubeyle sabittir bu, bende senin kine benzer bi konu açmıştım, insanlara fayda sağlamak için ama hırsız okadar çokki hem sektörü rezil ettiler hemde bizide ekmekten ettiler, şuraya siteni koy açık açık ne yaptın onu yaz diyenlerden nefret ettiğim kadar kimseden nefret etmedim, adam resmen beynini çalıştırıp kendine yol çiezeceğine hemen hırsız gibi kaptı kaçtı moduna girmeye çalışıyo birde işin tuhaf kısmı sana sitem ediyo niye açık açık yazmıyosun göstermiyosun herkes yapsın diyo 20 kişi aynı sektöre dalsa aynı başlıklarla zaten iş patlar, bence bunu bedavadan paylaşmak yerine parayla satılmalı proje diye site diye
Bunların hepsinin farkındayım hocam teşekkürler güzel yorumunuz için https://www.r10.net/google-optimizas...erileri-3.html yeni konu açtım ordada yazdım bu son cümlenize benzer birşey "parayla satsam 50 pm gelir şimdi anca çamur atılıyo diye "