Kulaktan dolma bilgi mi

Dostum, hocasından önce sınıfına konuları anlatan biri var sizin karşınızda. Ben dizilerden filmlerden öğrenmiyorum bu bilgileri lütfen tanımadan etmeden yorum yapmayın bu konuda.
2. konuya gelecek olursak yalnızca selçuklu mu? Orta Asyaya bakın neler yapmışlar.. Kadim Türk şehirlerinde taş üstünde taş, baş üstünde baş bırakmışlarmı.. Anlaşılan sizin tek Türk Devleti algınız Selçukludan İbaret..
Timur en azından Türktü diyorum ve ayrıca Timur moğollar gibi Anadoluyu yakıp yıkmamıştır, işgal etmiştir. Bu adamın ırkı moğoldur ve geçtiği yeri dümdüz etmiştir. Bilgine.
Ya Türk olsa ne olacak senin dediğin gibi Anadoluyu yakan bir adamın gösterdiği yoldan giden moğol olarak anılmak isteyen birisini niye sevelim?