@hakobaba bu Arkadaş yalan söylüyor, (konu sahibini tanımam, herhangi bir ticaretim de olmadı. Yalnız konuya yorum yazan @hakobaba nickli arkadaşın yazısı beni ilgilendirdiği için görünce sessiz kalmak istemedim!) PM kayıtları duruyor isteyen moderatör 'e iletebilirim. Ayın 22 'sinde;

Düz 500 de dost. Helalleşelim. Garanti hesabın varsa havale geçebilirim. Veridyen de hesap açayım domaini hostuda oradan aktarırsın.

demişim, Kendisi de bu mesajıma cevaben yine aynı gün (ayın 22sinde);

" hocam 500 gerçekten az paraya ihtiyacım olmasa kesinlikle satmam ama 525 olaun bari tam ortası "

Böyle bir mesaj atmış. Doğal olarak 25 tl pazarlığı yapan birisiyle alışveriş yapmak istemdiğim için mesajına CEVAP VERMEDİM.

2 gün boyunca hiç bir şey yazmayarak, 2 gün sonra gelip

" hocam geri donmediniz " yazmış.

Aynı mesajımı yineleyerek anlaması için hiç bir şey eklemeden tekrar gönderdim ve

" tmm hocam 500 olsun yapikredi var hocam ona gecersiniz "
+

" hocam yapicakmiyiz yapmiycakmiyiz başka isteyenler var "

Mesajı ile dönüş yaptı. Ben de " satın o zaman " dedim ve Küfür etti. Bunun üzerine moderatörler de sağolsun, Küfür ettiği için bann attı. Şimdi gelip burada utanmadan sanki ihaleli konu açmış ve site bana (veya başkası farketmez) kalmışta almamışlar gibi konu açması bu pişkinlik ile moderatörlere sitem etmesi de komik. Gerçekten çok komik.

PMlerin hepsi duruyor, farklı bir iddiası varsa arkadaşın şikayet bölümünde konu açsın, yalan söyleyen süresiz bann yesin. Kimseye iftira atmamayı ve karşısındaki bayanla nasıl konuşması gerektiğini öğrensin.