alenazte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tek çözüm evi değiştirmek hocam valla ben izmire taşınırken fiber alt yapı olan bir ev baktım emlakcılar bile şaşırdı
ev kira olsa taşınırız ama ev bizim işte ailemi de bu konuda ikna etmem imkansız.fiber altyapısı bulunduğum yere de çekerler mi bilmiyorum istanbuldayız ama kendimi daha çok hakkari de hissediyorum

constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok fazla ücret ödüyorsunuz. Eğer bulunduğunuz yerde fiber varsa turknet önerebilirim. Superonline da diyenler olacaktır.

Gerçi bu internet işi göreceli bir kavram. Misal benim mahallem de çok fazla abone yok. Dolayısı ile kalabalık bir mahalle yada şehir merkezine göre hızım gayet iyi. Senelerce TTNET kullandım sıkıntı çekmedim. Sırf boşa telefon parası verdiğimden dolayı turlnet e geçtim. Hem 1000 dakika her yöne bedava. Ama daha kalabalık yerlerde bir çok ISS sorun yaşayabiliyor.

Bu arada hizmet alacağınız firma hakkında ki şikayetleri okuyun. En azından hizmet alıp almama konusunda fikir verebilir.
valla internet hizmetini 8mbs alıyoruz,8mbs verdiği bi yere fiber hizmeti veriyomudur bilemiyorum.yıllardır musluğu boşa akıtıyoruz ttnet resmen sömürüyor.10 günden sonra internet felç oluyor zaten akk'den ötürü.