Ayrıca yakma yıkmanın protestoların arkasında sadece 10 kuruşluk zam yokki. yılların ezilmişliği .devletin aldığı ağır vergiler. patronlara bizim başımızı tutuvermesi. onlar şaşalı hayat içinde yaşarken benim annem eşim bacım marketin önünde ezik domatesi seçiyor. bankalara nara atanlar bankaların lehine sürekli yasalar çıkarıyor. o adam yani ben meydana çıkınca tabiki yıkacağım ortalığı amacım ellerimize vurulan sanal zincirlere isyan düzeni yıkmak bilinçaltım onu emrediyor.
hani çay içmekle övünüyoruz ya millet o larak o bile ezikliğin fakirliğin eseri olarak ortaya çıkmış bir durumdur anlayana.
yakmaya yikmaya zarar vermeye karsiyim halkin hakki olan protesto eylemini gerçekleştirmesi en tabi hakkidir ama protesto eder iken emekçi işini yapan ekmeğinde olan insanlarin mallarina zarar vermek vandalliktir . Kamu mali hepimizin vergileri ile alinan mallardir neden benim senin malina zarar gelsin ? bu vatan malina ihanettir.
gezi bir devrimdi isteyen istediğini düşüne bilir ama o gençleri rahat birakmadilar. ne güzel şarkilar söyleyip eylenip haklari olan protestoyu yaptilar ama aralarina girenler yuzunden isler sarpa sardi binlerce insan katildi hepsini tek tek kontrol edemezli sonuçta