Bende doğum günün de teklif de bulun dum 15.11 de tarih olarak ayın 15 de bizim tanışma tarihimiz di birde. ben sabah erkenden evine gittim 24 tane gül dizdim evinin kapısın dan dış kapıya kadar her bir gül e çeşitli notlar yazıp yapıştırdım bir arkadaşım üst kattan video ya çekti son not seni yazıyor du sadece kapıyı açtığın da seviyorum dedim işe bıraktım gün için de bir çiçek daha yolladım hastaneye buda çok hoşuna gitti iş çıkışı alıp evine geçtik üzerini değiştik ten sonra yolda kamera kaydına başladım yüzük kutusunun küçük bükülmüş notlar yazdım kutu heveslendirmek için di açınca notları gördü o not seçti ben okudum ben seçtim o okudu notlar da sorular sözler işte çirkin ol gibi eğlene bileceğimiz şeyler vardı en büyük sıkıntı mekan dı insan çok düşünüyor nerede yapa bilirim diye benim aklıma antalya da olduğum için akşamları rüzgarlı olacağın dan sahili ele dim 2 yer kaldı 1. si teleferik di ama saat sorun olacaktı araba ile çıksam tepeye bu sefer de rüzgar çok olur ise herşey boşa olacaktı yüksek birter sonumta dağlık 2. altarnatif sözlümün hiç görmediği şey lerden diğeriy di ve görmeyi çok istiyordu Allahın antalya lısı kar ı nerden görsün o da hiç kar görmemiş kardün yası diye biryer var orayı ayarladım ben de flash diske müziğimiz vardı ama adama vermeyi unuttum şarkımız çalamadı dilek feneri alacaktım uçurmak için içeri girmeden onu da unuttum o anın sitresi başka birşey içeride kafe vardı oraya girdik ilk pasta kestik 2 miz tabi o güne kadae ben evlilik teklifi yapmıyacağımı kafasına soktum pasta yı da kesin ce iyi ce anladıki teklif yapmam ben diye düşün dü dışarısı hazırlandı ve 25. beyaz gülü verip teklif yaptım

Tavsiyelerim kızın en çok görmek istediği yeri tercih et hiç yapmadığı birşeyi değerlendirme yi dene bilindik sahil tekne vs lerden kaçın sinema olayından kaçın bilindik standart şeyler çünki bunlar. hazırlayacağın ortam da çiçek gül yaprağı mum vs var zaten mekanın farklı olması çok daha hoşlarına gidiyor arkadaşlarına gösterdiklerin de kimsenin görmediği biryer olunca daha da hoşlarına gidiyor herşeyini 1-2 gün önceden hazırla sonra unutma benim gibi ben balon almayı unuttum dilek feneri düşünüyordum unuttum müzik açaçcaktım unuttum geldiğimi içerideki arkadaşa kardeşime haber vermeyi dahi o an unuttum o derece insan bir stres yaşıyor plan programı iyi yap mutlaka sana yardımcı olacak birileri olsun.
kendi teklifimi anlatıp uzun yazdım sıkmadım umarım böyle yazma sebebim biraz daha iyi anlaya bilmen için düşünüp araştırma aşaması çok sıkıntı herşeyi beğenemiyorsun sıradan geliyor ama yapınca karşındakinin mutlu olduğunu görmek insanı daha da mutlu ediyor umarım istediğin gibi olur mutluluklar şimdiden
telefondan yazdım yazım hatası falan varsa idare et artık