O zaman burada önem vermen gereken ilk şey kullanıcı gizliliği, yani facebook ile bağlanabilecekleri bir sohbet uygulaması yapcaksın ama facebook ile giriş yaptıklarında ismi Banu K. gibi görünecek. her kullanıcıya bir id gösterilecek kullanıcılar birbirlerinin id leri ile ekleyebilecek. Uygulamanın adına FaceChat diyelim. dışarda cafede biriyle tanıştın bana Facechat id ni verir misin diyecek. id lerle ekleyip facebook ile giriş yapabildiği uygulamaya girip sohbet edecek. hatta snapchat gibi mesajlara zamanlama koyup otomatik silinecek. atıyorum standart 5 dk içinde mesajlar silinecek. ama ayarlarda bu mesajların 3 dakika içinde sil, 1 dakika içinde sil, anlık sil seçenekleri de olacak. yine atıyorum örneğin anlık sil seçeneği ücretli olacak. anlık mesajların gönderdiği kişinin okundu bilgisi alındıktan sonra iki taraftan da mesajlar silinecek. bunu foto gönderimi için de uygulayabilirsin. görüntülü ve sesli görüşme de olursa olur

)
al sana sıfırdan sohbet uygulaması projesi

ben anlattım sen yap yada yaptır
Evet 10 numara anlatmışsın, ama bunu yaptırmak için ne kadar maliyet lazım ve düzgün yapabilecek kim var

İşin zor kısmı bu. Zamanında siber net isminde bir arkadaşlık sitesi kurdum. 2.000 tekil hite ulaştım ve bayağı bir üye geliyordu. Erkek, bayan üyeler taşmaya başladı sonra sunucu kaldırmamaya başladı. Asp yazılım vardı, uğraştım ettim günlerce sonra bunalıma girip kapadım siteyi

Sonuç olarak biraz paraya kıymak gerekiyor bu işler için.