kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar. İnternet'de bir sıkıntı var fakat neden kaynaklı çözemedim. Hız yükselip bir zaman sonra direk 0'a kadar iniyor internet kesiliyor bir kaç saniye sonra tekrar yükseliyor 20-30 saniye sonra tekrar yavaş yavaş düşüyor ve 0'a kadar iniyor. Bu şekilde kendini tekrar ediyor.

Denediğim çözümler
+ TTneti aradım bir sıkıntı yok
+ Wifi ile Telefon ve laptop'dan aynı modeme bağlanıyorum Hat yada Modem'de bir sıkıntı yok
+ Virüs taraması yaptım bir sıkıntı yok
+ PC ile modem arası olan ethernet kablosunu değiştirdim değişen bir şey olmadı.
+ Aynı modeme bağlanan , Farklı masaüstü bilgisayar'da bir problem gözükmüyor.
+ Dns değiştirdim fark etmedi.
+ Farklı Tarayıcı yada interneti etkileyecek programları kaldırdım fark etmiyor.

Problem bilgisayar'da fakat problem ne olabilir ? Format atmadan şu sorunu bulsam iyi olacak
ethernet kartıyla ilgili bir durum olabilir ethernet kartı windows 8 çıktığında çalışıyordu ama sorun veriyordu bu şekilde hız problemleri oluyordu sonra uyumlu bir ethernet almıştım intellerden sorun çözülmüştü. Ethernet kartı driverlarını güncelle bana sorun o gibi geldi şayet windowsta port vb sorunlar yoksa. Tahminimce göre yöneticiden interteni sömüren yada portları patlatan bir torrent benzeri bir şey olup olmadığına bakmışsındır.