Madjal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konunun ilk mesajına işlemlerle ilgili daha detaylı bilgi içeren makale linkini ekledim. arzu edenler inceleyebilirler. ilgi gösteren herkese teşekkür ederim.

...
öncelikle görevlerin fiyatlarını doğru yazmadığım için özür dilerim. bütün görevler 0,10 tl değil. bazıları 0,30 tl. kusura bakmayın

fiyat ister 0.0001 olsun ister 10 bin tl olsun, önemli değil. mesajımda yazdığım gibi önemli olan şey yanıltıcı bilgi vermemek. konunuzu okuyan biri bir iş alacağını düşünerek pm istiyor.(ben dahil) ama siz uygulamanıza yönlendiriyorsunuz. işte bu yanıltıcıdır. açarsınız bir konu, uygulamamı indirin, görevleri yapın, para kazanın falan yazarsınız. isteyen indirip kullanır.

zaten siz de beni haklı görmüşsünüz ki, konunuzu editleyip uygulamayı adres vermişsiniz. geç de olsa doğru bir hareket.

Madjal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet arkadaşlar basit online işlemler için;
...
+ çok fazla pm geldiği için ve fazla vaktim olmadığı için detaylı bilgi linkini buraya ekliyorum. linki inceleyerek iş hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. sormak istediğiniz birşey olursa pm atabilirsiniz.
http://uygulamadestek.com/blog/mobil...ap-para-kazan/
not: bu entry kavga amaçlı değildir. ticaretinize engel olmak istemem. karşılıklı editleşebiliriz. konunuz normale döndüğüne göre yarın editleyeceğim.