Dostum bende iddaa ve rulet oynardım ve kazançlı olmadığını görüp bıraktım.Mesele Allah haram kıldı cezası var diye korkup bırakmak değil kendin o işten fayda sağlayamacağını anlayıp bırakmaktır. Herşey seninle alakalı rulette bir süre oynayınca mantık aynı renklerde 20 tane arka arkaya renkte gelebiliyor bu ne kadar mantıklı her şekilde kasa kazanıyor, sistemi böyle yapmıslar. Sende paranı boşa harcamak istiyorsan harca ama hep kaybediceksin.Kaybettiğin birşeyi neden devamlı oynayasın ki mantıken bir süre sonra uzaklaşman gerekir. Başka uğraşlar bul mesela parasız oynanan poker deneyebilirsin yada batak.Onun dışında hayat kumar zaten senin rulet oynamanla birinin cs, lol oynaması aynı şey tabi oyuna para harcıyorsa. Yada senin rulet oynamanla birinin işe 10 kişi arasından işe girememesi aynı şey.Senin rulet oynamanla üniversite'ye kadar okumak ve üniversiteye parası olanların gitmesi ve parasız olanlar okumak yerine çalışmak zorunda olduklarıyla aynı şey. Hayatın kendisinde kumar var kimi iyi yerlerde kimi kötü yerlerde haketmediği gibi yaşayanda var hakederek yaşayanda. Ama rulet akıl karı değil çok saçma birşey kazandığını sanıpta kaybetmek ve sürekli döngü içinde devam etmek.