Kişilerin, özel bir on-page tekniği olmaksızın da başarılabileceğini düşündükleri ve bu kritere göre başarı olarak görmedikleri bir case study için yaptıkları yorumları konuyu baltalamak olarak görüyor olduğunuz için bu mesajı yazmaktan çekiniyorum ancak.. öncelikli olarak iddia ettiğiniz sonuçlara ulaşmak yalnızca "tek günlük" bir sitede sand boxu atlatabildiğiniz için benim kriterlerime göre takdire şayan bir başarıdır ancak her ne kadar kimseye bir şey kanıtlamak mecburiyetiniz olmasa da, ben sizin yerinizde olsaydım, özellikle de bu platformda seo hizmeti veren biri olduğunuz için sonuçların manipüle edilmediğini göstermek adına, sonrasında da "çok kolay, herkes yapabilir" iddiasında bulunan arkadaşların da kendilerini aynı sektörde denemelerine imkan vermek adına site bilgilerini açık açık paylaşırdım.
Eğer bu şekilde yaparsanız, en azından sitenizden tersine mühendislik yapılarak tekniğinizle ilgili bir bilgi edinilebilir ve konuyu açma amacınız olan kişilere yol göstermek açısından faydalı bir iş yapmış olursunuz. Aksi takdirde yine çekinerek söylüyorum ki; konu sadece" ben bu işte çok iyiyim" mesajı vermekten öteye gidemez zira SEO kelimesini sadece duymuş ve hakkında 2 satır herhangi bir yazı okumuş bir kimse bile, zaten on-page faktörlerinin bu işte ne denli önem taşıdığını bilir. Önemli olan konsepti kavrayamayan arkadaşlara, o bahsi geçen doğru on-page'in tam olarak ne olduğunu gösterecek örnek göstermektir benim fikrimce.
Kararınız ne olur bilemiyorum sonuç itibariyle ancak ortaya çıkardığınız iş, site sadece 1 günlük olduğu için kuşkusuz ki başarılı. Tebrik ederim.