Merhaba arkadaşlar. Tabex ile yaklaşık 4 ay önce, Erasmus aracılığıyla Ukrayna'ya giden bir arkadaşım sayesinde bu sigara bırakma ilacıyla karşılaştım ve 1 ay kullandım. 14 yıldır düzenli sigar içen biri olarak 1 ayda sigarayı bıraktım ve bir kutuda bulunan 5 tabletten 2'si hala duruyor. Cebimde taşıyorum kriz gelir diye. Çok şükür 1 defa dışında pek ihtiyaç duymadım.
Ben kendim kullandığım için sigarayı bırakmaya yarayan bir ilaç olduğunu biliyorum. Sizin bırakmaya niyetiniz varsa çok rahat bırakabiliyorsunuz. Sinir krizi geçirmiyorsunuz. Kafanız biraz hafif gibi oluyor sadece bir süre. O da çok sürmüyor.
Sigara bırakma sürecinde en çok zorlandığım nokta yerleşmiş alışkanlıklarım oldu. Sigarayı o kadar uzun yıl içtim ki, sigara kullanmasam bile saatte bir mola verip biraz dolaşası geliyor insanın. Onları da 3 hafta içinde dayanıp atlattım.
Şimdi saatlerce bilgisayarın başından kalmayı akıl bile edemiyorum. Tek zararı

Arkadaşım R10'da paylaşır mısın dedi, sigarayı bırakmak isteyen birileri varsa temin edebileceğini söyledi. İlacı Ukrayna'dan getirtiyor.
Tablet fiyatı 250 tl.
İsteyen olursa pm yoluyla ya da konu altına yazarak ulaşabilirsiniz.
Başka birinin deneyimi hakkında da şöyle bir yazıyla karşılaştım:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum...-tabex.993030/
2 Gün önce amcamı sigaradan dolayı akciger kanserinden kaybettik. Bırakmanız çok iyi olmuş hocam. Çok zararlı, şimdi olmasada ileri ki yaşlarda ciddi şekilde zararları artıyor.