Noventa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence burada satıcılara insiyatif verilmemeli.

Bir kullanıcı teklif vermesine rağmen satın alma işlemi yapmıyorsa direkt -trader almalı ve en az birkaç hafta forumdan uzaklaştırılmalı.

Çünkü, sen ya da ben fark etmez; açık arttırma açıyoruz. adam teklif veriyor. sonra vazgeçiyor. Biz de napıyoruz, yapacak bir şey yok - adamın sıkıntısı vardır belki - parası bitmiştir, yazıktır günahtır. diyoruz ve sesimizi çıkarmıyoruz. Sonra o adam gidip başkasına da aynı şeyi yapıyor. Bunun önüne geçmek için tüm üyelerin çaba göstermesi gerek. Vicdan yapmayacaksın, sesini çıkaracaksın, zor gelmeyecek. Eğer vicdan yaparsan, sesini çıkarmazsan, zor gelirse; sürekli bu olaylar devam eder.
Hocam işin absürd tarafı nedir biliyor musunuz? Teklif veriyor, daha iyi bir alan adı olduğunu düşünüp daha sonra başka bir konuya teklif veriyor. Gidiyor onu alıyor, daha sonra bana diyor ki; alacak durumda değilim kusura bakmayın vs.vs.

Ben bundan sonra R10 üzerinde uzaklaştırılmaları için şikayet açacağım. Çünkü oldukça fazlalaştı bu olay ve benim gibi birçok kişinin canını sıkmaya başladı.