Agoge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Kibir" kişiliğime olan saygısızca ifadenizdir, mevzumuz ticari bir konuyu tartışmaktan ziyade kişiliğime dönüşmüştür, kişiliğime dil uzatmanız sizin ticari ahlakınızı göstermektedir. Zira dükkanınıza giren müşteriye dil uzayamamanız gerektiği gibi ticari satış konunuza gelip fikir beyan eden potansiyel müşterinize de dil uzatmamanız gerekir, bana dil uzatabilmenizi gerektiren tek bir kelime etmedim ancak anlıyorum ki belirli komplekslere sahipsiniz, çok şükür hiç bir konuda eğilip bükülmedim, ben sizin bu seviyesiz tartışam biçiminize elbette inmeyeceğim, bana bundan sonra ki süreçte cevap vermeyin ki konu uzamasın, ben yine iyi niyetli bir şekilde teşekkür ediyor iyi çalışmalar diliyorum.
Mesajların ve tartışmanın seviyesi, herkesin malumudur. İlgili mesajları okuyan ve vicdan sahibi herkes terazisinde tarttığında kavrayacaktır. Herkesin adalet terazisi vicdanıdır. Kompleks vs bu konulara girmek istemiyorum. Çünkü konu uzayacaktır. Sizin için problem yok ise; sorun teşkil edecek bir durum yoktur. Asıl siz son mesajınız ile tüm meselelere açıklık getirmiş durumdasınız. Müşteriye dil uzatmak, vs. konularına girmeniz çok ilginçtir.

Konunun uzaması benim de canımı artık sıkmaya başlamıştır. Dolayısıyla konuyla ilgili son mesajımdır. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.