dlkcspt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sn.Agoge,

Her zaman dürüstlük taraftarıyım. Bence "baltalama" değil diye iddiada bulunduğunuz mesajınızda, "zamanımız kıymetli" tarzındaki buram buram kibir kokan mesajınızın, uslübe uygun olmadığını, benden daha iyi biliyorsunuz. Net bir şekilde de bunu ifade ediyorum.

Net bir şekilde teklifimi yaptım. Eğip, bükmeden, kalanı sizin bileceğiniz iştir.

Size de iyi çalışmalar dilerim.
"Kibir" kişiliğime olan saygısızca ifadenizdir, mevzumuz ticari bir konuyu tartışmaktan ziyade kişiliğime dönüşmüştür, kişiliğime dil uzatmanız sizin ticari ahlakınızı göstermektedir. Zira dükkanınıza giren müşteriye raflarınız tozlu dediği için dil uzatmamanız gerektiği gibi ticari satış konunuza gelip satış biçiminizin doğru olmadığı fikrini beyan eden potansiyel müşterinize de dil uzatmamanız gerekir, bana dil uzatabilmenizi gerektiren tek bir kelime etmedim ancak anlıyorum ki belirli komplekslere sahipsiniz, çok şükür hiç bir konuda eğilip bükülmedim, ben sizin bu seviyesiz tartışam biçiminize elbette inmeyeceğim, bana bundan sonra ki süreçte cevap vermeyin ki konu uzamasın, ben yine iyi niyetli bir şekilde teşekkür ediyor iyi çalışmalar diliyorum.