Satıcı olan sizsiniz ve ortaya ürünün miktarını ya da diğer koşullarını koyabilecek olan kişi de sizsiniz, bu konuda hem fikiriz. Bir platform yada mecra üzerinde satıcının olduğu gibi alıcının da hakları mevcuttur. Ben bir alıcı ya da satıcı olarak bu platformun bir üyesi isem fikirlerimi forum kuralları çerçevesinde beyan edebilirim. Satıcı olduğum konularda ve alıcı olduğum konularda her zaman fikirlerimi açıkca belirtmişimdir. Zaman zaman belirttiğimiz fikirler ile paralel olarak bölüm kurallarının eksikleri ortaya çıkmış ve bu eksikler giderilmiştir. Bu forum yıllarca bu şekilde büyüdü ve disipline edildi. 10 yıllık üyelik geçmişimin olması benim sizin bir adım önünüzde ya da sizin benim bir adım önümde olmanızı elbette gerektirmez, mesajlarımda bunu ifade etmedim ki ? Önce yazdıklarımı dikkatlice okuyun, ticaret ve forum geçmişi belli insanlara mesaj atmamanızın enteresan olduğunu belirttim, bir kaç günlük üyelere atmamanızı doğal karşılayabilirim dedim. Uzun lafın kısası ben potansiyel bir alıcıyım, sizde potansiyel bir satıcı iseniz bu potansiyel ticaretin sağlıklı olabilmesi için söylediğim konuyu değerlendirin, teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.
Sn.Agoge,
Her zaman dürüstlük taraftarıyım. Bence "baltalama" değil diye iddiada bulunduğunuz mesajınızda, "zamanımız kıymetli" tarzındaki buram buram kibir kokan mesajınızın, uslübe uygun olmadığını, benden daha iyi biliyorsunuz. Net bir şekilde de bunu ifade ediyorum.
Net bir şekilde teklifimi yaptım. Eğip, bükmeden, kalanı sizin bileceğiniz iştir.
Size de iyi çalışmalar dilerim.