dlkcspt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elbette tartışmak da özgürsünüz. Ancak; bu foruma benden ya da bir başkasından 10 yıl önce katılmış olmanız, zamanımın sizinkinden kıymetsiz olduğu, benden daha çok site alıp satmanız, ticari hacminizin benden daha çok olduğu anlamına gelmeyeceği gibi; ticarette kendime göre taleplerim olmasına da bir engel teşkil etmez. Forum geçmişinizin olması, "Bizim zamanımız kıymetli" tarzında konuşma hakkı da vermez.

Taleplerimi belirttiğim şekilde kabul eden eder. Kaldı ki; bir kaç arkadaşla URL paylaşılmıştır. Ayrıca bu şekilde şartlar öne koşuyor olmamın; ticari anlamda benim müşteri portföyümü daralttığını da anlayabilecek durumdayım. Dolayısıyla, müşteri portföyümü de bu şekilde seçtim. Konunun sizinle alakalı kısmını halen çözebilmiş değilim. Kişiye duyacağım güven; şahsi kanaatimce sadece Trader puanı, forum geçmişi, vs. ile belirlenmez. Bunlar ancak ön fikir oluşturur. Siz buraya bakıyor olabilirsiniz. Herkesin fikrine de saygım vardır.

Bu kadar kaygınız var ve halen konuyla ilgileniyor iseniz; sorun değil, ÖM dan belirteceğiniz yere ben geleyim, buyrun yapın orada analizinizi.
Satıcı olan sizsiniz ve ortaya ürünün miktarını ya da diğer koşullarını koyabilecek olan kişi de sizsiniz, bu konuda hem fikiriz. Bir platform yada mecra üzerinde satıcının olduğu gibi alıcının da hakları mevcuttur. Ben bir alıcı ya da satıcı olarak bu platformun bir üyesi isem fikirlerimi forum kuralları çerçevesinde beyan edebilirim. Satıcı olduğum konularda ve alıcı olduğum konularda her zaman fikirlerimi açıkca belirtmişimdir. Zaman zaman belirttiğimiz fikirler ile paralel olarak bölüm kurallarının eksikleri ortaya çıkmış ve bu eksikler giderilmiştir. Bu forum yıllarca bu şekilde büyüdü ve disipline edildi. 10 yıllık üyelik geçmişimin olması benim sizin bir adım önünüzde ya da sizin benim bir adım önümde olmanızı elbette gerektirmez, mesajlarımda bunu ifade etmedim ki ? Önce yazdıklarımı dikkatlice okuyun, ticaret ve forum geçmişi belli insanlara mesaj atmamanızın enteresan olduğunu belirttim, bir kaç günlük üyelere atmamanızı doğal karşılayabilirim dedim. Uzun lafın kısası ben potansiyel bir alıcıyım, sizde potansiyel bir satıcı iseniz bu potansiyel ticaretin sağlıklı olabilmesi için söylediğim konuyu değerlendirin, teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.