Emir kipinde konuşmamayı bilecek ya da kiminle nasıl konuşmasını bilebilecek kadar forum geçmişim var, ayrıca her forumun temel kurulma sebebi tartışma ve paylaşım üzerinedir. Benim satış şeklinizi tartışmam kadar doğal bir şeyde yoktur. Ben şuan da bir forum içerisinde ticari bir konunun üzerinde mesaj yazdığımı ve mesajı yazarken konunuzu baltalamam gerektiğini bilerek mesajımı yazıyorum, herhangi bir baltayalıcı mesajım yok, satıcı olan sizsiniz, arzu ettiğiniz kişiye site adresini atar arzu etmediğinize atmazsınız, ancak hiç bir analizini yapamadan insanlardan bursaya gelmesini talep etmektesiniz. Ben sizin yanınızda site analizimi yapacağım ? 50 bin tl vereceğim siteyi kendi çalışma ortamımda kendi adaptasyonumla yapmak istemek kadar doğal bir hakkım var. ayrıca yüzyüze görüşme talebinizde enteresan tehlikeleri ve boşa gidebilecek onca saatleri yanında getirebilir. Son dönemlerde bu tarz konular çok arttı, forumda bir kaç günlük ve ticaret yapmamış insanlara site adresini atmama hakkınızı saklı tutmanızı anlayışla karsılayabilirim ancak benim gibi ticaret geçmişi insanlara site adresini atmamanız çok enteresan bir davranış.
Elbette tartışmak da özgürsünüz. Ancak; bu foruma benden ya da bir başkasından 10 yıl önce katılmış olmanız, zamanımın sizinkinden kıymetsiz olduğu, benden daha çok site alıp satmanız, ticari hacminizin benden daha çok olduğu anlamına gelmeyeceği gibi; ticarette kendime göre taleplerim olmasına da bir engel teşkil etmez. Forum geçmişinizin olması, "Bizim zamanımız kıymetli" tarzında konuşma hakkı da vermez.
Taleplerimi belirttiğim şekilde kabul eden eder. Kaldı ki; bir kaç arkadaşla URL paylaşılmıştır. Ayrıca bu şekilde şartlar öne koşuyor olmamın; ticari anlamda benim müşteri portföyümü daralttığını da anlayabilecek durumdayım. Dolayısıyla, müşteri portföyümü de bu şekilde seçtim. Konunun sizinle alakalı kısmını halen çözebilmiş değilim. Kişiye duyacağım güven; şahsi kanaatimce sadece Trader puanı, forum geçmişi, vs. ile belirlenmez. Bunlar ancak ön fikir oluşturur. Siz buraya bakıyor olabilirsiniz. Herkesin fikrine de saygım vardır.
Bu kadar kaygınız var ve halen konuyla ilgileniyor iseniz; sorun değil, ÖM dan belirteceğiniz yere ben geleyim, buyrun yapın orada analizinizi.