Merhaba genç kardeşim, daha çok zorluklar çıkacak karşına umarım çıkmaz tabi. Herşey birer tecrübe.

Ben evliyim ve eşimde 5 aylık hamile inşallah sağlıkla doğacak çocuğum. Son 2 yılda yaşamadığım sıkıntı kalmadı. Ailemin sağlık sorunları nedeni ile oldukça zor süreçlere girdim hem maddi hem manevi. Tek bir yakınımdan borç istemedim. Babam beyin kanaması geçirdi ameliyat oldu, ablam kanserdi tekrar nüksetti ameliyat oldu. Tedaviler, ameliyatlar, kendi ev giderlerim derken bir bakmışım çukurdayım. Maddi olarak bankalara 60bin'e yakın borcum oldu. Öyle bir sürece girdim ki hep hayatı 2 ay geriden yaşıyordum. Kazandığım borçlara gidiyordu ama erimiyordu. Bunların yanında psikolojik olarak ruh gibi dolaşmaya başladım , evden çıkmıyordum işe geç kalıyordum. Bankalar bir yandan arıyor, giderler gittikçe çoğalıyor ama yerimde sayıyordum. Kendime zarar vermek istiyordum ama hep dizginliyordum kendimi. Bir kara delik var ve beni kendine çekiyordu, en son böyle olmayacak çözüm bulmam gerektiğini anladım , biraz geç oldu. Sabah 9 akşam 6 iş yerimden çıkıp , 20:00- 24:00 arası ek işler yaptım. Aynı zamanda forumdan ve çevreden freelance işlerime devam ettim. Şu an geldiğim nokta ise; borçların yarısını eritebildim.

Anlayacağın mücadeleye devam ediyorum. Kapıların açılmasını bekleme, gerekiyorsa o kapıları kırıp içeri gir. Hepimizin hakkında hayırlısı olmasını diliyorum.

Dipnot : Sana sağlayacak maddi bir yardımım veya yönlendirebileceğim bir iş olmayabilir ancak konuşmak istersen her zaman dinlerim.