dlkcspt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emir kipinde konuşmamanızı öneriyorum size. Herkesin kendine göre bir bildiği var. Taleplerim size uymuyorsa, yazmazsınız. Ben sizin yerinizde olsam öyle yapardım. İlgilenen arkadaşlar var. İlgisini çeken, şartları uyan yazar. Neyse kıymetli zamanınızı buralarda harmacanıza lüzum yok diye düşünüyorum.
Emir kipinde konuşmamayı bilecek ya da kiminle nasıl konuşmasını bilebilecek kadar forum geçmişim var, ayrıca her forumun temel kurulma sebebi tartışma ve paylaşım üzerinedir. Benim satış şeklinizi tartışmam kadar doğal bir şeyde yoktur. Ben şuan da bir forum içerisinde ticari bir konunun üzerinde mesaj yazdığımı ve mesajı yazarken konunuzu baltalamam gerektiğini bilerek mesajımı yazıyorum, herhangi bir baltayalıcı mesajım yok, satıcı olan sizsiniz, arzu ettiğiniz kişiye site adresini atar arzu etmediğinize atmazsınız, ancak hiç bir analizini yapamadan insanlardan bursaya gelmesini talep etmektesiniz. Ben sizin yanınızda site analizimi yapacağım ? 50 bin tl vereceğim siteyi kendi çalışma ortamımda kendi adaptasyonumla yapmayı istemek kadar doğal bir hak mı var ? Ayrıca yüzyüze görüşme talebinizde enteresan tehlikeleri ve boşa gidebilecek onca saatleri yanında getirebilir. Son dönemlerde bu tarz konular çok arttı, forumda bir kaç günlük ve ticaret yapmamış insanlara site adresini atmama hakkınızı saklı tutmanızı anlayışla karsılayabilirim ancak benim gibi ticaret geçmişi olan insanlara site adresini atmamanız çok enteresan bir davranış.