YJMalmsteen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu baştan sona okudum, çok enteresan bir eleştiri yağmuru mevcut. Rahat olun, keyfinize bakın biraz. Eleştirmeye harcayacağınız enerjiyi, konuda arkadaş ne göstermeye, ne izah etmeye çalışıyor onu idrak etmeye çalışarak harcasanız daha kazançlı olur diye düşünüyorum sizin açınızdan da. Öğrenmenin sonu yok en nihayetinde
Teşekkürler güzel yorumunuz için hocam, anlamak isteyen arkadaşlar 3 görselle ifade ettiğimi anlıyor zaten, ısrarla anlamak isteyenler ise tane tane defalarca anlatmama rağmen görmezden geliyor yapıcak bişeyim yok sanırım onlara karşı

WMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yahu anladık kardeş o konuda tıklama varsa BRAVO diyorum alkışlıyorum ama bu konu için demiyorum sen de bunu kabul et. açtığın her konuya herkes övgü mesajı yazmak zorunda değiliz biraz eleştiriye açık ol insanın olgunluğu burda başlar zaten.
Güzel insan eleştirmiyorsun hakaret boyutunda yeriyorsun, eleştiri birşeyin daha iyisini göstermek hataları belirtmek için yapılan yapılan uyarının adıdır buna açığım.

Bir konuyuda eleştiriyorsan daha iyisini yapabiliyor olmalısın, yapabileceğine inanıyorsan veriyim 3 başlığı teklifim halaa geçerli dostum

_taka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar,

Şöyle bir katkıda bulunayım nacizane,

Önemli olan tıklama değil gösterimdir.

1 kelimeyi hedefleyip konu girersiniz ama o konudan hayalinizde olmayan bambaşka 25 kelimeden ziyaretçi çekersiniz ve bu da gösterim olarak net bir şekilde wmtools'da gösterilir. Gösterim zaten zaman içerisinde tıklama'ya dönüşür, ancak ilk başta en önemli şey gösterimin arttırılmasıdır. Konuyu açan arkadaşın ort.konum'u falan kötü ama anlatmak istediği şey bu değil.
Teşekkürler güzel yorumunuz için hocam, ifade etmek istediğim tam olarak bu aslında 1 içerik 150'den fazla kelimede konum almış sadece iç seoyla ilk gününde. Tıklama tabiki zamanla artacaktır burda tıklamadan bahsetmiyorum, konu başlığına bile yazmışım 1 günlük site verileri diye

Kaldıki görsellerle havada atmıyorum, İÇ SEO sadece diyorum linklemeyi direkt göstermişim nasıl yaptığıma dair. Ufak bir google aramasıyla yaptığım tüm işlemlere ulaşılabilir bu şahsi alametifarikam değilki, ona buna para kaptırmaktansa kendiniz kendi sitenizle uğraşın bakın uğraşınca oluyor dememden neden insanlar rahatsız oluyor ilginç