GrafikLazim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam aracını alsan başka bir ustaya göstersen? 7500 minimum nedir ya?
Hocam aynı tepkiyi verdim bir de bu usta benim annemin dayısının oğlu yanı ben de yıllardır dayı diyorum kısaca tanıdık öyle uzaktan değil sürekli görüştüğümüz

c1m2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reno da çok yaşanan bir sıkıntı. aynı olay 4 kere başıma geldi. Conta yakmıştır motora belki hasar vermiştir. o yüzden o parayı söylemiştir diye düşünyorum.
Akşam gidince tam öğreneceğim işte bakalım nerelere kadar sıçramış.

UbrTrade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
18 yasimdan bu yana 19 yildir araba kullaniyorum hiç böyle bir şey duymadim. ayrica otomobillerdeki hararet gostergesi sadece göstergedir fani caliatiran ayri bir sensor vardir benim araçlarimda bu güne kadar hiç bozulmadi ama bozulduklarini görduklerimde de fan hiç durmuyordu 😎
Aynen ben ilk aracımda hararet yapınca fan aşırı geç kapanıyor falan idi ama bunda öyle fan kapatmama da yok.

webvo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam en iyi öğrenebilmenizin yolu farklı farklı ustalara gösterin bi bakmışsınız o kadar masrafı yok
Arkadaşa yazmıştım direk yapıştırayım.
'' Hocam aynı tepkiyi verdim bir de bu usta benim annemin dayısının oğlu yanı ben de yıllardır dayı diyorum kısaca tanıdık öyle uzaktan değil sürekli görüştüğümüz ''

osenturk26 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam muşir diye bir zımbırtı var o çıkmış olabilir. Arkadaşımın arabasında başımıza gelmişti kaloriferlerden duman doluyordu resmen içeriye. Müşiri tamir ettirdik 100 200 lira arasına sonrasında sorun olmadı tabi duman dola dola gezdiğimiz için 1 2 ay sonra contalar yanmıştı fakat o tam bizim hatamız nedeniyleydi.
Aklımda bulunsun sorayım.

AliBAYRAM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun hocam. Tek bir ustaya bağlı kalmayın olabildiğince bilgili gördüğünüz her ustaya gösterin. Belki de o kadar masrafı ya da hasarı yoktur arabanın
Valla hocam tek güvendiğim usta var o bunu dediyse Hocam aynı tepkiyi ben de verdim bir de bu usta benim annemin dayısının oğlu yanı ben de yıllardır dayı diyorum kısaca tanıdık öyle uzaktan değil sürekli görüştüğümüz