Öncelikle sizler konuma yorum atıp beni bilinçlendiren insanlarsınız, bunun için sizlere çok teşekkür ediyorum.
Bugün sabah bir otoyıkama ile görüştüm, ilk ay 1500 TL ile başlatağını, bahşişlerle 2000 TL ye bulabileceğini söyledi. Yazın hem maaş, hemde bahşişde artabilirmiş.
Görüştüm 1-2 kişi ile daha görüşmüşler, bana bu akşam veya yarın dönüş yapacaklar ama yüksek ihtimalle bu iş oldu. Aklımdaki şuan soru işaretlerini yavaş yavaş gideriyorum.
Fakat şuan beni zora sokucak şey şudur, benim kira günüm geldi sayılır ve bir kaç yere borçlandım onları ufak ufak vermek istiyorum. Yaklaşık 2000 TL şuan benim kafamı baya bir rahatlıcaktır, bende bunu şöyle yapabileceğiimi düşündüm. Vodofone'den puanımı sorguladığımda, şuan 2000-2500 TL lik sıfır cihaz alabiliyorum. Alıp kutusunu açmadan satmayı düşündüm, çünkü buna mecburum kira günüm geldi hemde kafamı biraz rahatlatır. 6 Ay taksitle alınabildiği için Tarife ile birlikte yaklaşık 450 TL aylık ödemem olucak. Buda beni zorlayacak ama, buna sanırım mecburum başka bir yol yok. Borcu borçla kapatmaya çalışma diyen abilerimide dikkate aldım ama şuanlık imkanım bunu gösteriyor bunun için kızmayın bana. Sizleri etiklememdeki sebep hem teşekkürlerimi sunmak, hemde belki telefon alıcak vardır aranızda.
2000 2500 TL arasında, vodofoneden istediğiniz cihazı alabilirim, kutusunu dahi açmadan gönderim yapar veya elden teslim ederim. Bu konuda bana yardımcı olabilecek Abim, kardeşim var ise yardımcı olabilirmi. Telefoncuya gidip 300-400 TL zarar etmek istemiyorum. Tekrardan hepinize teşekkürlerimi sunuyorum, Allah hepinizden razı olsun.

@doguhansubas; @GoMaster; @msezen; @zeytin8899; @cadoqbey@cadoqbey; @poremek; @Sfenky; @aTKn94; @Peksoft; @Soviet; @DemirayBilisim; @Metins; @PPuNisHeRR; @Orkinos; @WebEnes; @sitem94; @emretanerc; @Guajira; @mertmerdane; @Dursun05; @eslao; @berattanriverdi; @Coskun; @chnyrdkl; @baymobile; @meskinat; @AlperDemircan; @aLemFmNet; @COMEN; @Chyphp; @Enka; @MuratSuhaMakal; @HasanAYT; @Serfiraz; @Metins; @f9f9f9; @mstfcvrm; @elbistanli; @madredeus; @Ahmedel; @expixer; @apo1221; @fatihercan28; @Guajira; @Glsm;@fuzinnes;Misafir; @DatabaseBilisim; @FFaruXX; @ibrahimdr; @iyibirhost; @SonBirDefa; @ModaMarka; @bilgicinitr; @ermann; @Serdal_Altundal; @Defineci; @TheWebmaster; @fairybarbara; @PlusProje; @nursingen06;