Evet, o cümlemin arkasındayım yine.

Ben kimseyi etiketleyecek kadar tanımıyorum gerçekten. İç SEO ile alakası yok bana göre bu dediğinizin. Gösterim değilde tıklama deseydiniz ayakta alkışlardım sizi gerçekten büyük başarınız için.

Burada asıl en büyük başarı, aradığını 1 ve 7. sayfa da bulamayıp gelip 8-9. sayfa da sizin sitenize tıklayan kişinindir.
Güzel kardeşim güzel güzel örnek veriyorum sana tane tane anlatıcam umarım anlarsın söylediklerimi.
950 kişinin 9. sayfaya gelmesi değil mesele,
online olduğu ilk günde bir sitenin 3 içerikle 563 kelimede konum almış olması.
Tıklama almış o bu değil bak tıklamayı başarı sayıyosan konunun başına koyduğum link var
online olduğu gün 450 hit alan sitenin.
Bu istatistiklere bakıp
SADECE İÇ SEOYLA ilk gününde 3 içerikle 563 farklı kombinasyonda arama sonuçlarında yer edinmiş bir site değil, olağan bir site görüyorsan neye nasıl bakman gerektiğini bilmiyor ve gösterdiğimdede inkar ediyor oluşundandır bu.
Tekrar söylüyorum bak, 3 içerik girmişim siteye google'da 563 kelimede konum almış, ama 3 almış ama 5 almış değil - 563 kelimede ilk gününde 3 içerikle konum almış, sıradan birşey basit birşey olarak görüyorsan halaa bunu diğer arkadaşa olan teklifimi sanada yapıyım " madem iç seoyla alakasız madem başarı değil başlıkları veriyim 900 gösterim 563 kelimede görünüm al ben sınırsız banlatıyım kendimi alamazsan sen sınırsız banlan ? "
----
İlk konuda bu konuda 2 -3 ay tutup bu siteleri adsense gelirlerini koysam hizmet satsam 500 kişi pm ister, bu tarz umut satanlardan umut almayın bakın bunlar mümkün şeyler dedikce herkes bi yandan çamur atmaya çalışıyo. Sonra forumda paylaşım yok herşey ticaret olmuş diyosunuz, olur tabi.
Anladım teşekkür ederim. Bende o kısım olmadığı için dışa verilen bağlantı diye düşünmüştüm.
https://prnt.sc/lpv16k burdan aktif edebilirsiniz hocam sağ üstte ekran tercihleri