WMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yahu niye rahatsız olalım kardeşim sana kötü bir şey yaptın mı dedik. google üzerinden tıklamasız gösterim almanın bi manası yok diyorum. istersen 1 milyon gösterim al, kimse tıklamayıp sitene gelmedikten sonra ne manası var. en azından 1 2 ay içerik girip tıklamalar arttıktan sonra paylaşım yapsan daha iyidi. hayırlı geceler iyi forumlar.
Dostum bende diyorumki 3 içerikle yayına girdiği gün bu sektörde bu gösterimi almak BAŞARIDIR, tıklama meraklısıysan diğer test konusunun linkinide koymuşum ilk gününde 450 tık almış onu neden görmezden geliyosun ?

1-2 ay sonra istatistik paylaşmak bak ben yaptım oldu demekten başka birşey değil, 2 ayda link alabilirim tanıtım yazısı alabilirim herşeyi yapabilirim. Bu istatistiklere İÇ SEOYLA ulaştım sadece dediğimde kimse inanmaz Ben yaptım oldu güzellemesi değil, yapınca oluyo örneği veriyorum.

1 günlük siteyle verileri koyunca buraya ama EVET İÇ SEO GERÇEKTEN ÖNEMLİ sonucu çıkıyor.

Ben kullanıcılara ne anlatmaya çalışıyorumi umut tacirlerine para kaptırmayın İÇ SEOYA ÖNEM VERİN BAŞARILI OLACAKSINIZ.

Bu konular birşeyler anlamak isteyen isteyenler için motivasyon kaynağı oluyor, istemeyenlerin tavırlarınıda 2 konudada gördük ve görüyoruz zaten