Vhisne adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yahu bu konuları ne olarak değerlendiriyosunuz niye rahatsız ediyo anlamıyorum , aç finans sitesi aynı gün 3 içerikle 1k görüntüleme 500küsür kelimede gösterim al madem öyle herşey oluyosa ne diyim

5-6 sonra aylık gelirini paylaşıp havamı atıyım bumudur, var zaten 5-6 aylık gelirli sitelerim duruyolar kenarda neyini paylaşıyım onların forumda site satış kategorisinde emsal onlarca konu var zaten bu tarz.

Ne diyorum umut satanlardan umut almaktansa kendi sitenizle kendiniz ilgilenin İÇ SEOYA DİKKAT EDİN, dikkat edince noluyomuş onu örnekliyorum kötü bişeymi bu yaptığım niye rahatsız oluyosunuzki ?
yahu niye rahatsız olalım kardeşim sana kötü bir şey yaptın mı dedik. google üzerinden tıklamasız gösterim almanın bi manası yok diyorum. istersen 1 milyon gösterim al, kimse tıklamayıp sitene gelmedikten sonra ne manası var. en azından 1 2 ay içerik girip tıklamalar arttıktan sonra paylaşım yapsan daha iyidi. hayırlı geceler iyi forumlar.