site sahibi bir çok kişi editorlük mantığını veya nasıl spam yapılır iyi bilir en azından işin mantığını bilir. Şimdi gazetelerde nereden baksan binleri bulan çalışan, yüzleri bulan bulan bir muhabir yine bizzat haber ajansı olan yayıncılar.. var kısaca sı bu işi iki üç tane seocuya bağlamak mantıksız..

Peki burada bir çok işinin ehli insan var bireysel mücadele ile bir yerlere gelmek içi çabalayıp duruyor... gel arkadaş birlik olalım büyük bir ortaklık kuralım (kooperatif mantığı) bir ortaklık yapalım, seocudan kod yazana makale yazandan, php bilen html bilen büyük bir birlektelik kuralım desek 5 güne kalmaz bir birimizi kazıklarız.

ve yine size bana veya burada yakınan her hangi birimize bu gazeterleden biri deseki hacı gel sana aylık 20K maaş duruma göre ikramiye birde asistan vereceğiz işler iyi giderse sahsına tahsisli bir araba daha olmadı bir şoför dese.........

ve senden spam yapacaksın nereden hit gelir nasıl gelir senin işin hit sağlamak hit sağlayacak başlık kelime bulacaksın dese naparsınız... bu teklifi kabul eder misiniz? bu işin çözümü bu soruda gizli..

yada, ben dürüst bir insanım bizim işimiz haber olmalı ben spam hit için vebale giremem hem bir çok insan var küçük siteler insanlar buradan ekmek yiyor.. kususra bakmayınız teklifinizi ret ediyorum