imagets adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Scraper, Wordpress web sayfanıza içeriği otomatik olarak çekmenizi sağlayacak bir eklentidir. Eklenti ile bir çok web sayfasından rahatlıkla data çekebilir ve içerik oluşturabilirsiniz.

Eklentinin arayüzü sayesinde herhangi bir siteden seri şeklinde veya tekli şekilde içerik çekebilirsiniz.

Çekilen içeriği "Transform" denilen özellikle farklı şekillere sokabilirsiniz. Örneğin indirilen görsellerin adını düzenleyebilir, fiyatlara matematiksel fonksiyonlar uygulayabilir veya başlığı ve içeriği başka bir dile çevirebilirsiniz.

Herhangi bir sayfadan data çekmek için URL'i girin, içeriğin üzerine tıklayın ve işlemi kaydedin. Böylece kolaylıkla otomatik olarak arka planda çalışacak bir iş oluşturabilirsiniz.

Destek ekibimizden data çekmek isteğiniz sayfalar için destek alabilirsiniz. Ekibimiz istediğiniz URL'i kontrol edip sizin için task oluşturup sayfanıza tanımlayabilir.

Özellikler
  • İçeriği Google Translate ile çevirme, 120'dan fazla dili destekler.
  • Öne çıkarılmış görseli belirleme
  • Fotoğrafları galeri modunda ekleme
  • WooCommerce ürünü oluşturma
  • Meta tag'leri çekebilme
  • Seri şekilde tüm sayfaları çekebilme
  • Arka planda zamanlı çalışma (Her gün belirli aralıklarla data çekebilirsiniz)
  • Proxy tanımlama
  • İçeriği spinleme (A.I. Spinner eklentisi ile çalışmaktadır.)
  • Elementlerin attribute değerlerini çekebilme
  • Herhangi bir yazı içeriğini güncelleme
  • Yeni yazı oluşturma
  • Yeni sayfa, ürün veya herhangi taxonomy ile oluşturma
  • Elementlerin için regex ile parse etme
  • Bul ve değiştir özelliği
  • Değişenler oluşturup içerikte kullanma
  • Yazı için etiket tanımlama, yeni etiketler oluşturma
  • Yazı için kategori tanımlama, yeni kategoriler oluşturma
  • Görsellerin adını istediğiniz formatta yazma
  • Şablon kütüphanesinden herhangi bir şablonu kullanabilirsiniz
  • Reklam içeriklerini otomatik silme
  • Yaratılan şablonu real-time kontrol etme
  • Ve daha yüzlerce özellik...
Görseller

Eklenti aşağıdaki adresten satın alınabilir :
https://codecanyon.net/item/scraper-...press/22458136
Ürün fiyatı : 35$

Demo
http://scraper.site/visual-editor/?p...e=demo-account

Örnek Video

https://www.youtube.com/watch?v=lMLprb-BWs8

Konu altından özel olarak destek vereceğim, herhangi bir sorunuz veya eklentiye eklenmesini istediğiniz bir özellik olursa bildirmekten çekinmeyiniz.
İyi günler, öncelikle harika bir ürün ortaya koymuşsunuz. Tebrik ederim.

Ben ürününüzü satın almadan önce birkaç soru sormak istiyorum. Belki cevapları konu içinde var ama ben göremediğim için soruyorum.

1. translate ile çeviri özelliği olduğunu belirtmişsiniz. Peki bu tek işlem şeklinde mi? Yani ayarlarda İngilizce'ye çevir dediğimiz zaman başka kontrol mekanizması yok mu? Örneğin ben Türkçe bir içerik geldiğince Türkçe > İng - İng > Alm - Alm > Fransızca gibi sırayla 4-5 dile çevirip en son tekrar ingilizceye çevirerek daha fazla değişiklik olmasını amaçlıyorum. Bu konuda yardımcı olacak bir ayar var mı? Mesela multi çeviri desteği. Yani ben ayarlardan ilk baş ingilizceyi, sonra ortaya çıkan metni fransızcaya, fransızca olarak çevrilen metni ispanyolcaya sonra en son ingilizceye çevir şeklinde ayar yapabiliyor muyum? Yapamıyorsam da özelliklere eklemeniz çok iyi olur.

2. Sosyal medyadan, arama motorlarından içerik çekebilme gibi bir özelliği var mı? Örneğin instagramda etiket sayfasının linkini vereceğim ve oradaki görselleri çekecek. Ya da yandex de bir görsel arama sonucunu vereceğim ve o görsel sonuçlarını çekecek. Yandex vs. olmasa da sosyal medyadan içerik çekmek çok faydalı olabilir ve benim kafamdaki projede sosyal medyadan veri çekmek var.

3. Ben tüm içerikleri çekebiliyor muyum tek seferde, örneğin bir şarkı sözleri sitesi var oradaki verileri tek tek çekebiliyor muyum? Çektim diyelim; özel alanıma göre monte edebiliyor muyum? Yani çektiğim sitede Şarkıcı Adı: - Şarkı Adı: - Albüm Adı: - Youtube Linki: gibi kısımlar var, bunları shortcode vb. şekilde kendi özel alanlarıma ekleyebiliyor muyum?

Şu anlık sorularım bunlar, umarım konuda olmayan sorular sormuşumdur. Çünkü tek tek göz attım ama cevaplarımı bulamadım.