Ehliyeti Kazandın şimdi ise 2 gün veya 1 hafta beklemen gerekiyor,
Sebebi Ehliyet kursun Sertifalarını hazırlasın.
Randevu almana gerek yok . Banada randevu al dedi. fakat çok doluydu hepsi doluydu.
Örnek olarak A ilçesinde oturuyorum, A ilçesindeki Nufus müdürlüğüne gitmedim sebebi ise çok dolu olduğu için. Arkadaşlarım oturduğum yerdeki nufus mudurluğune gittiler 1 ay sonra aldılar ehlyetlerini.
Ben B ilçesine gittim sebebi boş olduğu için hemen gittim numara aldım ordan. 5 DK sonra girdim içeri. Ertesi gün Ehliyetim geldi. 24 Saat bile sürmedi.
655 TL yi bence Sertifan hazır olduğu gün yatır.
Başka merak ettiğin soru varsa sorabilirsin.
Çok saol hocam ilgin ve yorumun için.
Ben aradan çıkmasını istiyorum tam olarak yatıracağım ödeme nasıl olacak parça parça mı yapacağım interntte okuyorum 25 şuraya 140 şuraya tek tek farklı şeyleri var o şekilde mi yatırıyoruz?
Ben o zaman dosya hazırlanana kadar bekleyeyim randevu felan almayayım. Sıra derken hocam internetten almadınız mı randevu. İlçe müdürlüğüne gidip içeridenmi sıra aldınız? o şekilde yardımcı oldular mı?
B ehliyet için 654 TL yatıyor. ister simdi yatır ister giderken nüfusa. ortalama 1 haftaya çıkıyor sertifika ve onunla nüfusa gidip çıkartıyosun. Sanırım sistem değişti normalde her hafta sonu randevu gözüküyordu artık İstanbul genelinde randevu yok. sabah erkenden gidip şansımı deniycem randevusuz sen de öyle yapabilirsin.
sizin dosya hazır galiba hocam demi? ben hazırlandıkdan sonra bu işlemi yapmalıyım galiba