Ekelemek isterim işi alıp sorunsuz teslim etikten sonra adamlar her nedense r10 da itrade atmıyor bana, itrade istediğim zamanda
ya hocam şunuda yap bunuda yap atıyım diyor sanki itrade para ile satılıyor...
SİNİR OLDUGUM İÇİN YAPTIGIM ÇOĞU İŞTE İTRADE İSTEMİYORUM ARTIK, ATAN ATIYOR...
R10 üzerinden en az 30 dan fazla iş yaptık üye oldugum tarihten beri ama profile bakınca 8-9 itrade ...
devamlı elinde iş olanlar artık sadece benimle çalışıyor , daimi iş veren ve ödemede +hakkım ile ilgili sorun çıkartmayan adamın işini en iyi şekilde yapıyorum...
bana 1 adım gelene ben 2 adım giderim, piyasayı kırmam hakkım neyse onu alırım ama işimide layıkıyla yaparım
uzun zamandır iş konumuda güncelemedim, bazen bakıyorum forumda konuda arkadaşımızın bahsetiği kişilerin konularını görüyorum yönetime şikayet ediyorum bu yazılımcya hakarettir diye...
ama bir yaptırım göremedim daha
r10 web masterların forumuysa lamer ve ölücülerin konularını ilanen olanlarına müdehale ederse çok seviniriz

en azından konuyu düzgün bir şekilde yayınlaması konusunda uyarabilir, işi küçümseyen gitsin 16 yıl okusun ve 10 yıldan fazla yazılım ile uğraşıp bizim tecrübelerimizi kazanınca
KENDİSİNE İŞİNİ 5 DK DA YAPSIN...
KUSURA BAKMAYIN DOLUYUM BU DURUMLARA

İÇİMİ DÖKEYİM DEDİM
TÜM YAZILIMCI ARKADAŞLARIMA VE YAZILIMCININ HAKKINI VEREN İŞVERENLERE SAYGILAR VE SEVGİLER...