aturkoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emeğine sağlık. Diğer başlıkta da teşekkür etmiştim. Bu güzel ve açıklayıcı yazın için de teşekkür ederim. Wordpress teması için de bir önerin var mı?
Pinterest to wordpress to pinterest yaptığımızda sitedeki postta sadece bir görsel oluyor ve bu sefer de adsense'den ban yeme olasılığı çıkıyor bu durum için de bir önerin var mı acaba?

Şuana kadar bir çok websitesinin insta to wp to pinterest yaptığını gördüm ve her birinde tek resim vardı hatta bu yöntemide uygulayanlardan biriyim herhangi bir ban veya uyarı gibi bir riskle karşılaşmadım. Tema olarak açıkçası bir tavsiyem yok fakat ülkelerin kültürel olarak farklı ve zevkleri var. Onlar için bu ortamları oluşturmanın uzun vadede büyük faydası olacağını düşünüyorum. Çok basit bir misal vereyim her ülkenin yattığı yatakta dahi konfor farklılıkları var. Bu sebeple hangi ülkeleri hedefliyorsanız o ülkelerde popüler olan websitelerini inceleyin ve benzer temaları kullanın. Websitesi ne kadar spamdan uzak gözükürse o kadar çok prestijide artacaktır.