İşte aradığım konu tüm harfler için ayrı ayrı teşekkürler

sormak istediklerim var
Rich pin ne ?
Board davet olayı nasıl bişey ?
Teşekkürler
Board'a davet konusu: açmış olduğunuz veya başkası tarafından açılan boarda başka paylaşım yapacak kişilerin davet edilmesi.
Rich Pin: Çok daha detaylı ve görsel açıdan bilgi sahibi olabilmeniz için şu bağlantıları ziyaret edin:
https://business.pinterest.com/tr/rich-pins https://www.aramamotoru.com/pinteres...nasil-yapilir/
Alın size insanoğlu paylaşım için teşekkür ederim. Sistemin işleyişini biliyorum mevcut 6 sitem mevcut fakat ilk 2 açılan site kısa sürede tuttu gerçi ban yedim yeni hesapla devam ediyorum az çok kazandırıyor. Diğer 4 site tutmadı sektörler ilk 2 siteyle kafakafaya aynı sayılır. Diğer 4 site 1,5 ay oldu açalı henüz herhangi bi etkileşim yok. Son günlerde forumda etkileşimden yana millet şikayetçi son günlerde açtığınız siteniz var ml var ise ilk açtıgınız sitelerinize göre etkileşimi nasıl? yeni sitelere pinterestin bi nevi kısıtlaması mı mevcut?
5. Madde niş olayında denemeniz olduysa geridönüş alabildiniz mi ?
Etkileşim yönünden şuanda pinterestin duyurduğu veya yabancı forumlarda konuşulan ya da benim deneyimlediğim bir kısıtlama yok. Haftanın belli günleri belli saatleri ülkelere göre ciddi manada değişiklikler gösteriyor. 10 site açtıysam 10'uda kendini aynı tarihte göstermiyor birbirleri arasında kendini gösterme açısından zaman farklılıkları oluyor. 1,5 ayda bir site günlük 200 tl de kazandırabilir 2 tl de bırakabilir ama bu sitenin sonuç vermeyeceği anlamına gelmiyor çünkü hangi içeriklerinizin voleyi vuracağı hangi içeriklerin kimler tarafından repin edileceği gerçekten belli olmuyor. Ben kur bırak taraftarıyım kazanca takılmadan bir websitesini yürütmek daha mantıklı. Bir iş dahi kurduğunuzda en az 6 ay pussuya yatıyorsunuz aynı mantığı burada da yürütün derim.
Niş olayında evet tatmin edecek derecede dönüş var. Fakat ilk denemelerde tecrübesiz adımlar atarsan sakın yılma çünkü diğer adımlarını ona göre atacaksındır!