Pavel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teknik destek ekipleri gerçekten çok zayıf. 24 saat önce reseller paketıme 1 adet ip eklemelerini rica ettim fatura olusturdular ödemesini yaptım. İlgileniyoruz dediler. Hala ip eklenmedi. Ticketlara cevap vermiyorlar. Canlı destekten yazıyorum beni sohbete kabul ettiler ama sorumu sorduktan sonra yine cevap vermediler.
Zamanında yaşanan aksaklıkları giderdik daha önceden tarafınıza pm gönderimi sağladım müsait olunca cevaplarsanız görüşmek isteriz

welowis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Edit:Çözüm odaklı olan firmalar her zaman önceliktir benim için. Ozkula'dan teknoloji-altyapı- mağduru olarak geç dönüş yapıldı diye (kırılıp, hatta küsüp ) hosting değişikliğine gittim. Fakat bugün ayrıca konu ile ilgili geri dönüş sağlandı(farklı bir talep açmama rağmen talep içerisinde memnuniyetsiziliğim ile ilgilenildi) ve destek bölümünden yapılan yazışmalarda amaç tamamen yardımcı olmak, sorunu çözmek adınaydı bunu gönül rahatlığı ile söylebilirim. Ekstradan telefonla da iletişime geçildi ve durumun izahı yapıldı. Sunucu sorununun faturasını Ozkula'ya kesmiş oldum. Fakat bugünkü tutumları gerçekten bakış açımı değiştirdi, Çünkü kendilerine bu hoşnutsuzluğum ile bir şey dememiştim. Anlayıp geri dönüş yaptıkları için de kendilerine buradan da ayrıca teşekkür ediyorum.
Tercih edilecekler listesinde Ozkula
iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz.

volkanca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle çözüm odaklı çalışıyorlar. Bizimle alakalı sorunlarla bile hızlıca ilgilendiler. Emirhan bey'e teşekkürler.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz.

----
Ofisimiz değişmiştir ziyaret etmek isterseniz yeni adresimiz : Oruçreis Mahallesi, Tekstilkent Cd, 10-T İş hanı Bloğu kat 4 no 405 İstanbul / Esenler
sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarız