Hocam tüm yorumları okuyamadım belki söz edenler olmuştur ama aklımdan geçenleri söylemek isterim ;
Öncelikle geçmiş olsun, hepimiz insanız ne demişler eğer hayatınız düz çizgiyse ölmüşsünüz demektir, eğer ki inişler ve çıkışlar varsa bu yaşadığına dair en somut delilidir. Bu anlattıklarınızda sizin hayatınızın iniş dönemleridir elbet bir gün çıkışlarıda yaşarsınız umarım. Öncelikle rasyonel olarak kendinizi garantiye almak zorundasınız/zorundayız. Yaşadığınız yeri bilmiyorum ama sabah erken saatlerde çıkın ve fabrikalara kapı kapı giderek çalışmak istediğinizi ve işe ihtiyacınız olduğunu güzel bir dille anlatın, emin olun bunu kimseler yapmıyor yapamıyor. Ben şahsen bunu yaparsanız en geç 1 hafta içinde bir işe girebileceğinizi düşünüyorum ki sanayi/fabrikada iş bulmanız demek en az asgari ücret almanız demektir. İşe girerken samimi konuşabildiğiniz bir yer olursa avansa ihtiyacınızın olduğunu dile getirin.. hemen hemen tüm fabrikalar 8 saat üzerinden ve 3 vardiya sistemiyle çalışır. Akşam geldiğinizde zamanınız kalacak ve ek gelir veya hobi olarak internet ile ilgilenebilirsiniz. bu şekilde en geç 1-2 ay içerisinde borçlarınızı kapatabilirsiniz. Eve gelecek olursak eşyalı da olsa çok fazla kira veriyorsunuz ( sizin durumuza göre). Ya öğrenci yurtlarına gidin kendinizi anlatın ya da apart gibi yerlerde aylık 300-500 gibi rakamlara sıcak yerlerde kalabilirsiniz. en kötü bomboş 1+1 veya eski bir yer bile bulsanız 300+'ya bir yatak alın bir de ısıtıcı gerisi zamanla gelecektir. Şimdi 800 TL diyorsunuz ama bunu faturalarla düşünecek olursa 1000 TL yi kolaylıkla bulabilir diye düşünüyorum. Bu süreçte sabılır davranmalısınız bir işe girerseniz iş arkadaşlarınız olacaktır hem derdinizi anlatabileceğiniz hem de dertlerini dinleyebileceğiniz ortamlar az da olsa sizin psikolojinizi rahatlatacatır. Belki de hayat arkadaşınızı,dostunuzu veya kardeşini bulacak hayata tekrar başlama şansı yakalayacaksınız.