Ukraynaya ilk kez gireceksen kontrole alabilirler, neden geldin, nereye gideceksin, nerde kalacaksın, yanındane kadar nakit para var göster gibi sorular sorabilirler. yanında yeterli nakit para bulundur.
Sağolun hocam ben o zaman bu toplu taşımayı araştırayım youtube bir kaç youtuber var onlar kesin bilir. Keşke savaş olmasaydı.kıyıdan gidebilseydim motor ile ama savaş var sıkıntılı oralar. Anladım ki Ukraynalılar Türk erkeklerine karşı sevgisiz. Çünkü hava limanında Ukraynalı bayanla konuşurken translate sıra bekliyorduk dedim neden biz Türk erkeklerini sevmiyor Ukrayna insanı kadın direkt kızlarımızdan dolayı bizim abilerimiz amcalarımız bayi toplantısı diye ukrayna sefer yapınca insanlar bıkmış ne kadar da cinsellik serbest olsada sonuçta kadınlarını fuhuşta kullanıyorsun. Sonra ben kadına ben evliyim dedim. O da bana yüzüğün nerede. Anladım ki yüzükte önemli bir yüzük takıp gidecem.
Aynı durum Gürcistan öyle kadınlara karşı biraz saygısızlık etmişiz tarihten gelen bir düşmanlığın üstüne o ülkelerde yaptıklarımız bizleri geri plana itmiş. Kim olsa aynısını yapar. Sen Kilisenin yanına kumarhane açarsan adam düşman olur sonra gelir rafeti ahmeti bulur
Bu soğuk havalar da evden dışarı çıkasım gelmiyor hocam sen nasıl geziyorsun
Doğru söylüyorsun hocam. Ben tuaf geziyorum. Yazın sıcağında zor olur. Kışın daha zevkli bence. Şimdi yeni kimlğim de geldi. Tiflis gidebilirim. Yazın daha pahallı oluyor her şey.
Cüneyt özdemir özendim galiba ama gezen var bayağı Ukrayna gidince hayatımın kadınına aşık olabilir yerleşebilirim imam nikahı geçerli mi ?
adsense paralarını ezecek yer yok samsunda bekarda değiliz şansımızı kaybettik anlaşılan arkadaşalar