simdi iş yerin varsa oranın elektrik su gibi faturaları olur. aracın varsa benzin mazot fişi olur. cok abanma ama benzin mazot fişine dıkıntı cıkarırlar. muhasebecine sor ortalama ne kadar istersin diye o söyler. diger olay devamlı aynı yerde yemek ye ay sonu ufak bi fatura iste. ay sonu vermezsede ara vergi dairesini de vermiyor faturamı

bu sana kalmıs.
bende restourant işletiyorum. elle kesiyoruz faturayı bu tarz olaylarda toplu kesiliyor üşeniyoruz cunku 10 liralık fatura kesince muasebeci bile tribe giriyor

ay sonu toplu alman birşey degiştirmez. sonucda ay ay hesaplıyor muasebe. he ay sonu vermezse al canını.
Vermiyorlar efendim, ben bir daha söylemeyeceğim belki aynı yerden. Her gün yesem dediğiniz gibi ay sonu almam bir şey değiştirmez. Muhasebeci laf yapsın. Benim de şahıs şirketim var günde 20 fatura kesiyorum. Yeri geliyor 2bin TL'lik fatura oluyor. Yeri geliyor 75 kuruşluk fatura oluyor. Daha yeni E-Faturaya geçtik. Geçmeden önce bile her gün tek tek elle kesiyorduk. Velhasıl hocam burada lafım kimseye değil yanlış anlamayın lütfen

Sonuçta belli yasalar var, sorarsanız ben de memnun değilim orası ayrı mesele. Ama uymak zorundayız. Üstüne bir de arkadaşın dediği gibi git başkasını bul o zaman diyenler de çok güç buluyor bizler sustukça.