Belki bu konudan dolayı buradan da uzaklaştırılırım diye yazmışsın. Bu konudan dolayı seni hiçbir Allahın kulu uzaklaştıramaz merak etme çünkü böyle konulardan dolayı kimseyi ekmeğinden edemez benim yönetici olarak seçtiğim arkadaşlarım. Yetkiyi verirken ilk söylediğim kural birisini haksız yere ekmeğinden ederseniz üyeliğinizi silerim olmuştur hep. Öncelikle biraz moral olsun diye Gold üyelik hediye ettim
İntahar düşüncesi çok saçma bir olay bunu aklına birdaha hiç getirme. Ekstra birkaç real iş yapmaya çalış R10 düzenli gelir elde edene kadar web sektöründe ek gelir kapın olarak kalsın. Yaşadıkların çok büyük ciddi sorunlar değil ben x10 katını yaşadım. Babasını ve birçok akrabasını tek kalemde silen ve Sokaklardan gelen bir insan olarak sana diyebileceğim tek şey hırsını kaybetme. Elin Maddi anlamda güçlü olduğu zaman tüm akrabaların ve tüm hayatın senin çevrende dönmeye başlayacak o zaman sana hiçken yakın olanlara yardım eder zamanında hiçe sayanlara restini çeker kendini rahatlatırsın. Sabırla, Azimle çalışman lazım çok çalışman..
kardeşim yazını sonuna kadar okudum. şunu unutma baba hiç bi zaman evladının kötü olmasını istemez babalık yapan bilir benim 3 çocuğum var rabbime şükürler olsun şimdi bir çok şeyi daha iyi anlayabiliyorum. Bir abi tavsiyesi olarak r10 ek işin olsun dışarı çık bi şekilde iş bulunur. Burdada ek iş olarak uğraşırsan hızlı bişekilde toparlarsın. Şunu unutma borcu borçla kapatmak çözüm değildir. insanlara paranın olmadığını olunca ödeyeceğini söylemen yeterli.
Çocuklarınızı Allah bağışlasın fakat Bu konuda ciddi hatalısınız

kızını pazarlayan babalarda mı evladının kötü olmasını istemez? veya 3-5 aylık olduğunda çöp tenekesinin içine atıp gidenler mi.. gibi çoğaltılabilir kısacası öyle birşey yok size iyisi denk gelmiş yada siz iyisiniz..