Bilgisayarin ve Internetin varsa baska islere yonel. Yeni seyler ogrenmeye calis, ornek Photoshop ogrenip Logo, kartvizit veya basit konu tasarimi isleri halledebilirsin.
Photoshop sadece bir ornek, veri girisi olabilir, site kurup google adsense gibi seyler olabilir. Bak bakalim forumda ne satiyor ne ticareti yapiyor insanlar o tur konulari ogren. Bir yerden tutarsin.
Ayrica Vodafone'dan faturali hat alarak en buyuk hatayi yapmissin. Borc borc para ile odenmez, Daha cok borca batarsin. Bunu bin an once farkina ol lutfen.
Photshop'a elim yatkın aslında, severekte yaptığım bir işti. 2-3 Yıl öncesinde baya eğitimlerini v.s izleyip öğrenmiştim ama onda R10 hesabım yoktu, dolayısı ile çok birşey yapamadığım için bir süreden sonra uğraşmadım . Borçla borç kapanmaz, bunun bilincindeyim ama hocam olmayınca elindeki tüm imkanları değerlendirmek istiyorsun.
Allah yardımcın olsun dostum.
Acınacak bir halde değilsin, beni sakın yanlış anlama yapabileceğimiz birşey varsa lütfen söyle seve seve yardımcı olmak isterim ben şahsım adına. Sıkmamaya çalış sen canını, derdi veren Allah dermanınıda verir inşallah.
Kendimi çok aciz hissediyorum şu son günlerde, yapabileceğiniz eğer imkanınız var ise bana devamlılığını koruyabilecek bir iş bulmanız. Yorumunuz için teşekkür ederim.