Hocam profilinizde İstanbul Anadolu yazıyor.

Size şu şekil tavsiye verebilirim.

Gelin eskişehire yerleşin. Burada hiç bilgisayar ile uğraşmadan bile çok rahat yaşayabilirsiniz ve oldukça mutlu olursunuz.

Üniversite bölgesi geniş ve oldukça yoğun popülasyona sahip bir yer. Burada kafeler sürekli çalışacak kişiyi fıldır fıldır arıyorlar. Burada işe girip bir de 500 600 lira arası aparta girdiniz mi uzun bir süre rahat edersiniz.

Zaten günün 10 saati kafede çalışırken sosyal bir ortamda geçecek. Yemeğinizi de veriyorlar. Kalan zaman içerisinde bilgisayarda çalışmalarınıza ufak ufak devam edersiniz. Apartlarda herşey dahil. Eğer yolunuz düşerse size en uygun ve en mutlu olacağınız apartları gösterebilirim. Aylık 1000 lira civarı bir para cebinize kalacak (internet geliri dışında) borçlarınızı ödedikten sonra kalan para ile internet işlerinde daha profesyonel daha uzun soluklu gelir getirecek işlere adım atarak 1 2 sene içerisinde çok sağlam büyüme yaşayabilirsiniz. Bazen istediğiniz yerde yaşamak için emek sürecinde daha farklı bir yerde yaşamanız gerekebilir.