HbY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
niye o kadar para kazanıyorlar nelerine yetmiyormuş.?
Hocam yanlış oynadılar. Komisyonu bırakıp müşteriden sabit maaş gibi para almayı düşündüler, sektördeki satış düşüşlerinden etkilenmemek için. Ama üyelik alan olmamış
karakaya26 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saçma bir durum, kullanıcıları ücretli üyeliklere zorluyorlar. Masraflarını azaltsınlar, giderlerini düzenlesinler har vurup harman savurmasınlar. Ya kapatır gidersin yada devam edersin.
Aynen öyle hocam. Domain sektörü zamanla öğrenilen hatta çok uzun yıllar tecrübe edilecek bir sektör. Bu somut bir mal değil ki. Adam elindeki malın kıymetini bilmeyebiliyor. Bilse de doğru zamanda pazarlayamayabiliyor. Bir iki denese bu adam elinde altın da olsa koymaz yani satılmadıktan sonra. Satamayan adamlar nereye kadar düzenli para ödeyecekler ? Alanadları doğru düzgün reklam bile yapmadı ki. Ben googledan bulmasam haberim bile yoktu. Yıllardır reklamlarını bile görmem. Kardeşim sen reklam yapıp, müşteri potansiyelini artırıp böylece benim satış ihtimalimi artırmadıktan sonra nereye kadar ben senin bir kaç yüz aktif müşterin için para ödeyeyim ? Sektöre girmek isteyen denemek isteyen insanlar asla denemez. Adam boşa gidecek para olarak görür. Yeni müşteri kazanmadan, reklam da yapmadan olacağı buydu. Boşuna ağlıyorlar.
TahsinCetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gider ayak tirip atmış eski sevgili gibi
Aynen ama boşa hocam